Hvordan Man Laver En Sløjfe Med Afstand

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Sløjfe Med Afstand
Hvordan Man Laver En Sløjfe Med Afstand

Video: Hvordan Man Laver En Sløjfe Med Afstand

Video: Hvordan Man Laver En Sløjfe Med Afstand
Video: Sådan laver du en flot dåbssløjfe 2024, April
Anonim

Træpilens bue er et gammelt og multinationalt våben. Jægere bruger stadig moderne modifikationer af buer. Modeller lavet efter gamle teknologier bruges til at gendanne historiske begivenheder. Voksne respektable mænd er ikke modvillige i at løbe gennem markerne og skovene med en oprigtig barnlig lidenskab og husker en bue fra en gren, som de spillede med for længe siden.

Hvordan man laver en sløjfe med afstand
Hvordan man laver en sløjfe med afstand

Er det nødvendigt

  • - træemne 400-50-30;
  • - lameller
  • - nylon reb
  • - møbelbolte 2 stk 50 mm, 2 stk 25 mm;
  • - mejsel
  • - sav eller stiksav
  • - vice;
  • - hud.

Instruktioner

Trin 1

Til håndtaget skal du forberede et stykke godt træ med dimensionerne 400-50-30 mm. Den skal være fri for knuder med lag langs den lange side. Bøg, birk og andet hårdttræ er velegnet. Eller find en praktisk luge i en byggematerialeforretning.

Trin 2

Buens skuldre er lettere at fremstille af lameller. Dette materiale er en fleksibel finer, der løber lag af flere træsorter. Se efter det hos møbelproducenter eller isenkræmmere. Til buestrengen er nylontråde egnede, der sælges i afdelingerne til lystfiskere med en tykkelse på 0,5 mm.

Trin 3

Tegn formen på denne del med en blyant på blokken til håndtaget. Sav gennem mønsteret med en sav, stiksav eller mejsel. Du kan slibe håndtaget senere, når du monterer det på stævnen. Lav hylden på den side, som din dominerende hånd er med (venstrehåndet - til venstre, højrehåndet - til højre). Marker toppen og bunden af håndtaget med pile

Trin 4

Beregn skulderlængden, det afhænger af den samlede længde af buen minus 200 mm pr. Håndtag, del de resterende centimeter i halvdelen. Lav ikke en bue mindre end 120 cm i længden, da vinklen på skulderbøjningen vil være for stor, og et sådant produkt vil hurtigt mislykkes. Hvis du er begrænset af længden af lameldelen, skal du gøre det maksimalt

Trin 5

Marker lamellemnet som følger: Marker 15 mm skråt ved hver kant, marker skærepunktet. Så emnet i to. Med en blyant tegner du en jævn overgang fra 15 mm til 30-35 mm bred. Fold emnerne oven på hinanden, hold dem i en skruestik og bring flyet til en stor grad af "ensartethed"

Trin 6

Lav en rille til buestrengen i en afstand på 1-3 cm fra skulderens smalle ende. Bor 50 mm og 25 mm huller til håndtagsboltene. Bor huller til 50 mm bolte i håndtaget. Fastgør dine skuldre til håndtaget med lange bolte, tag et reb, lav en snor ud af det, men træk ikke i det. Dit mål er at centrere dine skuldre. Juster dem, så rebet løber nøjagtigt midt i håndtaget. Marker placeringen for de korte bolte på håndtaget. Fjern skuldrene, bor huller til 25 mm befæstelser. Saml alle brikkerne.

Trin 7

Tag sandpapiret, og behandl alle detaljer, så der ikke er grater og uregelmæssigheder. Hvis du har en brændende enhed, kan du lave et ornament ved hjælp af keltiske eller russiske motiver. Men i dekoration er fuldstændig kreativitetsfrihed tilladt. Mæt træet med anti-rådne produkter. Lakken fungerer ikke godt, da buen ikke er statisk, og lakken knækker fra konstant bøjning.

Trin 8

Afstanden mellem buestrengen og håndtaget skal være ca. 20 cm. Træk i et nylon reb 3-4 mm tykt, lav løkker på hver side og sæt rillerne på. Først skal du lægge løkken på buestrengen over den ene skulder på buen, men ikke i snittet, men ud over. Derefter skal du fastgøre buestrengen til den anden skulder, allerede i den rille, der er beregnet til dette. Placer denne skulder på gulvet, og indsæt den første løkke i skåret.

Anbefalede: