Sådan Taber Du Dig Fra Aerobic

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig Fra Aerobic
Sådan Taber Du Dig Fra Aerobic

Video: Sådan Taber Du Dig Fra Aerobic

Video: Sådan Taber Du Dig Fra Aerobic
Video: Tuyet Aerobics | 25 MINUTE FAT BURNING MORNING ROUTINE YOU CAN DO EVERYDAY 2024, April
Anonim

Den største boom i aerobic kom i slutningen af 1980'erne. Det var dengang, at slanke fitpiger i farvede leggings kaldte på skærme til at tabe sig ved hjælp af enkle dynamiske øvelser. Amerikanske Jane Fonda anses for at være forfader til aerobic. Det var hun, der skabte og bidrog til populariseringen af aerobic over hele verden.

Sådan taber du dig fra aerobic
Sådan taber du dig fra aerobic

Typer af aerobic og korrekt ernæring

Hvis du vil tabe dig gennem aerobic, skal du huske, at du kun vil få succes, hvis du spiser færre kalorier, end du bruger. Prøv derfor først at spise en afbalanceret diæt med lavt kalorieindhold og derefter træne. I en times intens aerobic kan du i gennemsnit miste 400-450 kcal.

I dag er der omkring 30 typer aerobic. Vælg ud fra din præference. Zumba, danserobic, step aerobic, power aerobic, jazz aerobic, sports aerobic - alle disse aktiviteter hjælper dig med hurtigt at tabe sig og finde den ønskede form. Hvis du bare vil tabe dig, skal du tilmelde dig klassisk aerobic. Zumba og danserobic hjælper ikke kun med at tabe sig, men udvikler også en følelse af rytme og god plasticitet. Trin aerobic og styrke aerobic er gode til at forbedre kropsdefinition og muskeltørring.

Gør det derhjemme

Hvis du vil tabe dig gennem aerobic, behøver du ikke tilmelde dig en fitnessklub. Du kan sikkert øve alene hjemme. Dette er en god mulighed for unge mødre, der taber sig og har travle forretningskvinder. For de fleste typer aerobic har du faktisk ikke brug for specielt udstyr, såsom håndvægte eller træningsudstyr. Derudover kan du øve til enhver tid, der passer dig. Du kan læse mange bøger om aerobic, men video tutorials er bedre.

Styrke aerobic klasser i henhold til optegnelser fra Jillian Michaels hjælper dig med at tabe sig. Prøv at træne tre gange om ugen i henhold til hendes programmer "Vægttab på 30 dage" eller "Øg din metabolisme", og efter en måneds regelmæssig træning vil du se mærkbare mærkbare resultater.

Se aerobic-træningsvideo med træner Claudio Melamed i verdensklasse. Hans brændende, optimistiske og energigivende aktiviteter hjælper dig ikke kun med at tabe dig hurtigt, men vil også være en god start på dagen.

Belastningens intensitet og ansættelsens varighed

Hvis du lige er begyndt med aerobic, skal du begynde at træne to eller tre gange om ugen. Når du vænner dig til at træne regelmæssigt, kan du øge antallet af aktiviteter og gøre dem dagligt. Men ved, hvis du laver aerobic hver dag som enhver anden intens fysisk aktivitet, vil du selvfølgelig hurtigt tabe dig, men dine muskler har ikke tid til at komme sig helt. Du mister ikke kun fedtvæv, men også muskelmasse. Faktum er, at under intens styrketræning er vores muskelfibre revet, og kroppen har brug for 48 timer for at opbygge nye. Det optimale tidspunkt for en lektion er en time, maksimalt en og en halv.

Regelmæssig aerob træning vil ikke kun hjælpe dig med at tabe dig, men vil også gøre dig stærkere, styrke dit hjerte og kredsløb og forbedre iltning af væv. Du får mere energi og sover bedre.

Anbefalede: