Sådan Taber Du Dig Fra En Stepper

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig Fra En Stepper
Sådan Taber Du Dig Fra En Stepper

Video: Sådan Taber Du Dig Fra En Stepper

Video: Sådan Taber Du Dig Fra En Stepper
Video: Sådan indstiller du dit hæve-/sænkebord 2024, Kan
Anonim

Motion og sport er de første assistenter i processen med at bekæmpe overvægt og kropsfejl. Der er et stort antal forskellige simulatorer, men mange kvinder foretrækker stepper.

Sådan taber du dig fra en stepper
Sådan taber du dig fra en stepper

Hvordan hjælper en stepper dig med at tabe sig?

Så stepperen er en cardio-maskine, der hjælper dig med at udføre en fuld træning, men den bruger hovedsageligt underkroppens muskler. Simulatoren hjælper med at finde en smuk og fit røv, slanke ben og på samme tid til at tabe de hadede pund.

Stepperen forbrænder effektivt overskydende kalorier. Så med en gennemsnitlig træningsintensitet kan du forbrænde cirka 450-500 kalorier i timen. Ved at kombinere træning med den rigtige diæt kan du opnå synlige resultater ret hurtigt.

Eksperter anbefaler, at raske mennesker i alderen 18-65 udfører 150 minutters aerob aktivitet om ugen. Dette kan være en 30 minutters træning 5 dage om ugen og skal være moderat i intensitet. Du kan øve 3 gange på 7 dage, varighed - 20 minutter. Kun at give alt det bedste til træning bliver "alle 100". Naturligvis bør utrænede mennesker ikke straks skifte til et sådant regime. Klasser på stepper skal startes med 3-5 minutter, hvilket tilføjer tid hver dag.

Hvordan vælger man en stepper for at tabe sig?

Hovedkriteriet for valg af en simulator vil være dens størrelse. Der er kompakte trintyper, der er fremragende til hjemmebrug. Disse træningsmaskiner optager et minimum af plads og kan let opbevares under en sofa eller krybbe. Ministepperen er ideel til små lejligheder, når det er umuligt at sætte på en simulator i fuld størrelse, men du vil have en smuk figur.

Når du køber en stepper til vægttab, er det vigtigt at være opmærksom på pedalrejser. Han kan være både afhængig og uafhængig. Den anden type slagtilfælde betragtes som mere effektiv med hensyn til træning af benmusklerne. Faktum er, at når bevægelsen af en pedal ikke afhænger af den anden, så har udøveren mulighed for at lægge sin egen belastning på hvert ben, og dette er et klart plus.

De fleste stepper-modeller er udstyret med en skærm, der viser forskellige oplysninger. Disse kan være træningsprogrammer, antal trin, antal forbrændte kalorier og træningstid. Alle disse er behagelige bonusser, der perfekt motiverer personen til at tabe sig. Men jo færre forskellige ekstra funktioner en stepper har, jo billigere koster det. Kvinder, der har en sådan simulator, bemærker, at de mest nødvendige funktioner er træningstidspunktet og antallet af trin.

Og den sidste ting du skal være opmærksom på, før du køber en stepper, er producenten. Du skal også gøre dig bekendt med garantiperioden, muligheden for at returnere simulatoren og dens reparation.

Anbefalede: