Europamesterskab Uden Mestre Sochi

Europamesterskab Uden Mestre Sochi
Europamesterskab Uden Mestre Sochi

Video: Europamesterskab Uden Mestre Sochi

Video: Europamesterskab Uden Mestre Sochi
Video: Страшная катастрофа обрушилась на Россию, эвакуация людей в Дагестане и Сочи 2023, Marts
Anonim
Europamesterskab uden mestre Sochi
Europamesterskab uden mestre Sochi

Den 26. januar 2015 starter det europæiske mesterskab i kunstskøjteløb i den smukkeste by i Skandinavien - Stockholm. Hvert land har ret til at repræsentere tre deltagere i alle kategorier: mænds og kvinders singler, parskøjteløb og isdans. Men denne mulighed vil sandsynligvis kun blive brugt af Rusland, USA og Kina. Rusland er traditionelt stærkt i alle kategorier og kæmper kun om alle priser.

image
image

Imidlertid vil kunstskøjteløbfans i Rusland være lidt skuffede. Favoritter ved OL i Sochi 2014: Adelina Sotnikova og Yulia Lipnitskaya deltager ikke i konkurrencen.

Adelina Sotnikova fik en skade i benet og blev endda tvunget til at ride i en rollebesætning. På grund af hvad hun ikke deltog i det russiske mesterskab, og han var en kvalificerende konkurrence om det europæiske mesterskab. Det blev dog besluttet at tage den unge atlet som reservedeltager.

image
image

Yulia Lipnitskaya deltog i det russiske mesterskab, men held, denne gang, var ikke på hendes side, og hun tog kun niende plads, hvilket ikke tillod hende at deltage i konkurrencen i Stockholm. Julia er stadig en meget ung atlet, så hun mangler lidt stabilitet i sine forestillinger.

image
image

Imidlertid har hun allerede tjent millioner af fans i Rusland og i udlandet, som vil blive stærkt skuffede over hendes fravær. Men vi kan kun finde andre lige så talentfulde skatere, der vil forsvare vores lands ære.

Populær af emne.