Sådan Pumpes Pressen Op På Simulatorer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Pressen Op På Simulatorer
Sådan Pumpes Pressen Op På Simulatorer

Video: Sådan Pumpes Pressen Op På Simulatorer

Video: Sådan Pumpes Pressen Op På Simulatorer
Video: ✅ОБЗОР МОДА PETERBILT 362 CABOVER 1.0 ATS 1.41 2024, Kan
Anonim

For effektivt at pumpe mavemusklerne op anvendes forskellige tekniske enheder og professionelle simulatorer i det mest varierede design. Brug af sådanne tekniske midler giver dig mulighed for at udarbejde alle grupper af mavemuskler, jævnt dosere og fordele belastningen.

Sådan pumpes pressen op på simulatorer
Sådan pumpes pressen op på simulatorer

Nødvendig

  • - gymnastikbænk
  • - Romersk stol
  • - blok til det øverste led;
  • - gymnastikbjælke (vandret bjælke).

Instruktioner

Trin 1

Brug en speciel gymnastikbænk udstyret med benstøtter til at træne mavemusklerne. Tag en liggende stilling på bænken med fødderne bag hviler. Placer dine hænder bag hovedet. Begynd at løfte kroppen og bringe den i den højest mulige position. Lav 8-10 reps. Efter et minuts pause skal du gentage øvelsen og udføre 4-5 tilgange til apparatet.

Trin 2

Rediger øvelsen. Lig på en bænk. Hold dine ben fri. Tag fat i håndtagene foran på bænken med dine hænder. Begynd at løfte dine lige ben og bringe dem i lodret position. Sænk langsomt dine ben, og føl dine mave muskler stramme. Denne øvelse kan ligesom den foregående også udføres på en skrå bænk.

Trin 3

Pump din mavemuskler på den såkaldte romerske stol. Denne enhed er specielt designet til at træne mavemusklerne. Det har et behageligt sæde og fodstøtte. De fleste af de øvelser, der kan udføres i en romersk stol, ligner dem, der er beskrevet ovenfor. Fordelen ved dette projektil er evnen til at udarbejde de laterale sektioner af abdominal pressen. Til dette udføres løftene på kroppen eller benene på siden.

Trin 4

Brug en blok, der ofte bruges til toptrækning for at pumpe pressen op. Tag fat i enhedens håndtag, og knæ ned. Mens du holder i håndtagene, skal du trække dem op til knæene, mens du bøjer bagpå. Mavemuskulaturen bliver intenst anspændt, og byrden har en tendens til at bringe dig tilbage til startpositionen. Juster vægten af vægtene for at udføre ca. 8-10 gentagelser, indtil du er helt træt.

Trin 5

Udfør en maveøvelse ved hjælp af en gymnastikbjælke eller vandret bjælke. Tag en hængeposition. Bøj dine ben, træk knæene mod din mave og sænk dem derefter ned. Lav så mange reps som muligt. Når du træner, skal du komplicere øvelsen ved at dreje knæene let, når du løfter dine ben til højre og venstre. Tværstangen er den enkleste og mest overkommelige tekniske enhed til at udarbejde mavepressen.

Anbefalede: