Sådan Repareres Et Cykelhåndtag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres Et Cykelhåndtag
Sådan Repareres Et Cykelhåndtag

Video: Sådan Repareres Et Cykelhåndtag

Video: Sådan Repareres Et Cykelhåndtag
Video: Sådan ruller du dine egne bivokslys - juleudgave - DIY af Hedenhus 2024, Kan
Anonim

Cyklen er et af de mest populære transportmidler. Enkel og pålidelig, det giver dig mulighed for at køre med succes både i byen og langs smalle skovstier og landlige veje. For at cyklen altid skal levere dig ordentligt til din destination, har den brug for periodisk justering og rettidig reparation. En af knuderne, som problemer fra tid til anden kan opstå med, er rorgrebet.

Sådan repareres et cykelhåndtag
Sådan repareres et cykelhåndtag

Nødvendig

  • - lim;
  • - isolerende tape eller læderrem.

Instruktioner

Trin 1

I det enkleste tilfælde kan et håndtag i plast eller gummi simpelthen begynde at dreje og flyve væk, hvilket forstyrrer kontrollen. For at løse dette problem skal du fjerne håndtaget fra rattet, rengøre metallet på dets placering med en fil eller en smøredug. Derefter smøres metallet og håndtagets indvendige overflade med lim og monteres på plads. Når limen er tørret, vil rattet igen holde fast på det tilsigtede sted.

Trin 2

Bemærk, at kontaktlim ikke bør anvendes under denne reparation - det vil sige dem, der kræver en indledende for at modstå 10-15 minutter af overflader, der er smurt med lim. Der kræves en almindelig hærdningslim, der kan binde forskellige materialer. Du kan også bruge epoxylim.

Trin 3

Hvis en af grundene til at dreje håndtaget er dets mekaniske beskadigelse, for eksempel revner, skal håndtaget sættes på lim og fastgøres med noget yderligere ovenfra. I det enkleste tilfælde kan dette være et lag isolerende tape, men det er ret skrøbeligt og slides hurtigt. Bedre at bruge mere holdbare materialer såsom en tynd læderrem. Det skal også sættes på lim, slip enden af remmen under de ekstreme drejninger og stram den, skær forsigtigt overskuddet af. Håndtagene pakket med en læderrem er meget behagelige, hænderne sveder ikke eller glider på dem.

Trin 4

Nogle gange opstår der problemer med bremsehåndtaget - som regel er de forbundet med dens forkert bevægelse. Det er meget nemt at justere den korrekte spænding på håndbremsekablet; find dette til en spændemøtrik eller et hjul på håndtaget. Ved at dreje den i den ene eller anden retning skal du justere håndbremsens bevægelse, der passer dig. Hvis dette mislykkes, skal kablet sandsynligvis udskiftes.

Anbefalede: