Fireballs Skulle Blive Hurtigere På Trods Af ændringen I Reglerne

Fireballs Skulle Blive Hurtigere På Trods Af ændringen I Reglerne
Fireballs Skulle Blive Hurtigere På Trods Af ændringen I Reglerne

Video: Fireballs Skulle Blive Hurtigere På Trods Af ændringen I Reglerne

Video: Fireballs Skulle Blive Hurtigere På Trods Af ændringen I Reglerne
Video: Pitbull Ft. John Ryan - Fireball (lyrics) 2024, Kan
Anonim

Tekniske direktører for Formel 1 forudsiger, at de nye biler vil være hurtigere end deres forgængere, selvom ændringen af reglerne burde have ført til, at de blev langsommere.

Fireballs skulle blive hurtigere på trods af ændringen i reglerne
Fireballs skulle blive hurtigere på trods af ændringen i reglerne

I slutningen af 2018 blev de tekniske forskrifter ændret for at øge underholdningen og lette forbikørsel i løbet - for dette blev forreste fløj, sideafbøjninger og forreste bremse luftkanaler forenklet.

Først antog holdene, at bilerne ville være langsommere med to sekunder. Lederen af Ferrari-holdet Mattia Binotto sagde ved præsentationen af den nye bil: "Fra målinger i vindtunnelen antager vi, at bilen vil være 1,5 sekunder langsommere."

Imidlertid blev forventningerne ikke opfyldt, og ifølge resultaterne af den første uge af vintertest, hvor bilerne hurtigt kørte i samme tempo som for 12 måneder siden.

Lederen for den første uge var Niko Hulkenberg i Renault med tiden 1.17, 393, hvilket var meget tæt på den bedste tid sidste år i præ-sæsonstestene - så var det Sebastian Vettels tid 1.17, 182.

Forskellen er endnu mere dramatisk, når du sammenligner den første uge. Lewis Hamilton var førende de første fire dage sidste år med tiden 1.19, 333.

Selv om vejret i år er varmere, og overfladen er blevet ændret, hvilket har fremskyndet bilerne, er der ingen tvivl om, at holdene har formået at neutralisere tabet af hastighed på grund af ændringer i reglerne.

Renault CTO Nick Chester forventer, at dette års racerbiler overgår sidste års hurtigste omgange, da racere traditionelt har accelereret markant i løbet af den anden uge.

”I slutningen af testene vil bilerne gå meget hurtigere end sidste år. Jeg tror, at de i sidste ende generelt bliver hurtigere end sidste års biler,”sagde han.

Selvom Toro Rosso stedfortrædende teknisk direktør Jody Eggington oprindeligt var pessimistisk, sagde han, at opfindsomheden hos de kongelige raceringeniører var undervurderet.

”Ingeniørafdelingerne i holdene er fantastiske til at imødegå udfordringerne,” sagde han. - Jeg tror, at nøglepunktet var vanskeligheden ved at oversætte, hvad folk sagde om tidsforskellen. Da vi først satte den nye bil i den aerodynamiske tunnel, mistede vi balance, meget downforce og generelt fordelingen af luftstrømme. Mange hold stod over for lignende problemer.

Derefter begyndte alle at udjævne disse tab. I vores tilfælde undersøgte vi hver eneste skrue for at finde yderligere muligheder for at øge kraften i vores bil.

Historien viser, at holdene fantastisk arbejder på at inddrive tab hurtigt og leder efter og finder nye muligheder, selv på trods af store begrænsninger i reglerne. Lad os se, hvad der sker i de første løb."

Anbefalede: