Sådan Bliver Du En Træner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bliver Du En Træner
Sådan Bliver Du En Træner

Video: Sådan Bliver Du En Træner

Video: Sådan Bliver Du En Træner
Video: Sådan bliver dine butiksmedarbejdere trænet på gulvet! :: Retail Akademi 2024, Kan
Anonim

Professionen som en træner er populær, efterspurgt og godt betalt. Derudover ser mange på, at det er ret let at mestre dette erhverv og arbejde i det, når man ser på en slank smilende pige, der let udfører smukke øvelser og hjælper andre med at mestre dem. Imidlertid er tingene langt fra enkle.

Sådan bliver du en træner
Sådan bliver du en træner

Instruktioner

Trin 1

Fra et juridisk synspunkt kan en fitness træner være en person, der har en sekundær eller højere faglig uddannelse inden for specialet: "Fysisk kultur og sport". Ideelt set er det en god ide at få mere medicinsk uddannelse. Selvfølgelig er det først at studere 4-5 år ved fakultetet for fysisk uddannelse på et pædagogisk institut eller universitet og derefter yderligere 6 år på et medicinsk universitet for lang og uhensigtsmæssig. Men du kan for eksempel opgradere fra aftenafdelingen for medicinsk college. At få en anden videregående uddannelse med en grad i psykologi kan også være en god mulighed.

Trin 2

Der er en mere, ikke så indlysende vej på vej til at få erhvervet som en træner. Du kan opgradere fra koreografiafdelingen på et kollegium eller et kulturuniversitet og derefter gennemgå træning og modtage et certifikat som fitnessinstruktør. Et sådant certifikat vil dog højst sandsynligt være nødvendigt for dem, der allerede har en specialuddannelse inden for fysisk træning og sport. Uden det vil en person sandsynligvis ikke have en chance for at få et job i et godt fitnesscenter.

Trin 3

Fitnessinstruktører er uddannet i mange uddannelsescentre. Den mest prestigefyldte af disse er Association of Fitness Professionals, Fitness Academy og Wellness Academy. Derudover kan træning udføres på basis af adskillige fitnessklubber, men deres certifikater kan være dokumenter fra deres egen produktion, som det er umuligt at få et job med i nogen prestigefyldt fitnessklub.

Trin 4

Uddannelsesprogrammet i seriøse uddannelsescentre inkluderer klasser i human anatomi og fysiologi, biomekanik og træningsteknik. Efter afslutningen af kurset vil den fremtidige fitness-træner være i stand til nøjagtigt at bestemme klientens fysiske konditionsniveau, udvikle et sæt øvelser og korrekt dosere belastningen. Normalt skal du bestå et antal prøver og eksamener for at opnå et certifikat. Men dokumentet opnået i et prestigefyldt uddannelsescenter er højt værdsat på arbejdsmarkedet.

Trin 5

De, der allerede arbejder som fitnessinstruktør, bør ikke være tilfredse med det, der allerede er opnået, fordi der konstant vises nye teknikker og simulatorer. Det er altid nyttigt at deltage i alle slags træningsseminarer dedikeret til forskellige fitnessområder. Højdepunktet i professionalisme kan være at få et personlig trænercertifikat. Forresten varierer en fitness træneres løn fra 10.000 til 100.000 rubler. Så der er noget at stræbe efter.

Anbefalede: