Sådan Pumpes Dit Bryst Op Med Håndvægte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Dit Bryst Op Med Håndvægte
Sådan Pumpes Dit Bryst Op Med Håndvægte

Video: Sådan Pumpes Dit Bryst Op Med Håndvægte

Video: Sådan Pumpes Dit Bryst Op Med Håndvægte
Video: maxer.dk: Flad bænkpres med håndvægte - begynder 2024, April
Anonim

Kraftige pumpede brystmuskler er drømmen for enhver, der går i gymnastiksalen. Og det er ikke tilfældigt - med en god undersøgelse af dem er det umuligt ikke at lægge mærke til det, og for at pumpe dem er der mange forskellige øvelser, hvorfra du kan vælge dem, der passer bedst. For eksempel, hvis du træner derhjemme, er et par sammenklappelige håndvægte og en justerbar bænkpresse nok til, at du kan pumpe dine brystmuskler kvalitativt.

Sådan pumpes dit bryst op med håndvægte
Sådan pumpes dit bryst op med håndvægte

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du trykke på en håndvægt på en lige bænk. Lig på en bænk lige med udstrakte arme foran dig, hold to håndvægte. Sænk dem ned til brystmuskulaturen, bøj albuerne, og skub dem straks op med kraft. Lav fem til seks sæt, hver med otte til ti gentagelser.

Trin 2

Fortsæt med at arbejde på brystmusklerne med en pullover-øvelse. Lig på en bænk, og tag en håndvægt med dine hænder bag hovedet. Løft den op med en skarp bevægelse og sænk den langsomt bag hovedet. Kontroller dens bevægelse for at undgå kvæstelser. Lav fem til seks sæt, otte til ti gentagelser hver.

Trin 3

I slutningen af træningen af brystmuskulaturen skal du udføre håndvægtspredninger på en lige bænk. Lig på bænken i samme position som med håndvægtpressen, men spred dine arme til siderne, bøj albuerne let, indtil håndvægtene er i niveau med kroppen. Derefter løft dine arme skarpt med håndvægte op, med en indsats for at stramme dine brystmuskler. Udfør denne øvelse i fem til seks sæt, hver ti til tolv gentagelser.

Trin 4

Efter at have gennemført denne cyklus med øvelser på en lige bænk, anbefales det at udføre den på en skråbænk for at opnå maksimal effekt.

Anbefalede: