Sådan Strammer Du Brystmusklerne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammer Du Brystmusklerne
Sådan Strammer Du Brystmusklerne

Video: Sådan Strammer Du Brystmusklerne

Video: Sådan Strammer Du Brystmusklerne
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Har du brug for at stramme brystmusklerne, inden du tager på ferie til havet? Intet problem. Slutresultatet afhænger af din oprindelige fitness. Men under alle omstændigheder, hvis du starter dine studier på forhånd, vil du efter et par måneder ikke genkende dig selv.

Sådan strammer du brystmusklerne
Sådan strammer du brystmusklerne

Instruktioner

Trin 1

Husk, at enhver træning skal ledsages af ordentlig ernæring og sund søvn. Fjern fede og stegte fødevarer fra din kost. Spis flere friske grøntsager og frugter. Drik friskpresset juice. Sørg for at få dig en god otte timers søvn. Vælg et godt motionscenter i nærheden af dit hjem og start mindst tre gange om ugen. Find en god instruktør, der kan guide dig i den korrekte træningsteknik for at beskytte dig mod skader og fremskynde din træningsfremgang.

Trin 2

For at udarbejde brystmusklerne er det nødvendigt at udføre et sæt øvelser. Start med at lave en bænkpresse med en vægtstang på en bænk i en 45 graders vinkel. Denne øvelse fungerer de øvre brystmuskler. For at "stramme" og give brystmusklerne en lettelse, er det nødvendigt at udføre et stort antal gentagelser (mere end 15 gange) i to eller tre tilgange. Hvil i ca. 2 minutter mellem sætene. Sænk bjælken til toppen af dine brystmuskler. Når du løfter vægtene, skal du sørge for, at albuerne er vinkelrette på gulvet, og at dine håndled ikke "skiller sig" langs stangen. Dernæst skal du bænkepresse på en almindelig bænk (parallelt med gulvet) med det samme antal sæt og reps. Denne øvelse vil arbejde på de midterste knopper i dine brystmuskler. Derefter skal du vippe bænken og trykke bænkehovedet ned, mens du arbejder med den nedre del af dine brystmuskler.

Trin 3

Gå videre til håndvægten på bænken. Vælg lettere håndvægte og gør øvelsen til fiasko. Derefter hvile og lave et andet sæt. Men det er ikke alt. Udfør to sæt gulv push-ups. Hvis du kan, så med klapper. Antallet af gentagelser - til fiasko Udfør samvittighedsfuldt dette sæt øvelser, og dine brystmuskler vil være fremtrædende og tonede.

Trin 4

Afslut træningen med øvelser for at strække brystmusklerne. Det er godt at gøre sådanne strækmærker mellem dørkarmene. Husk at du ikke kan øve i lang tid i henhold til det beskrevne program. Du risikerer overtræning. Ud over brystmusklerne skal der udvikles andre muskelgrupper. Glem ikke at tage en hviledag mellem træningen.

Anbefalede: