Sådan Tones Dine Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tones Dine Muskler
Sådan Tones Dine Muskler

Video: Sådan Tones Dine Muskler

Video: Sådan Tones Dine Muskler
Video: #19 Daniel Risgaard: Store muskler uden krudt - naturlig bodybuilding 2024, Kan
Anonim

Atrofierede muskler og løs saggy hud kan ødelægge dit humør i lang tid. Hovedårsagen til muskelhypotoni er lav fysisk aktivitet og dårlig ernæring. Hvis du ikke er tilfreds med refleksionen i spejlet, hvis du har lyst til en træg og syg person, skal du nøje passe på dit helbred. Der er flere måder at forbedre muskeltonus på.

Sådan tones dine muskler
Sådan tones dine muskler

Instruktioner

Trin 1

Fysisk uddannelse og sport er den bedste måde at gendanne muskeltonus på. Regelmæssig træning vil forbedre blodcirkulationen og muskelernæring, hvilket får dem til at se smukkere og elastiskere ud. Styrketurner er især nyttige til forbedring af tonen. Du kan udføre styrkeøvelser med din egen kropsvægt, med en partners modstand eller med håndvægte, vægtstænger og støddæmpere. Ved at træne selv to gange om ugen i 30 minutter, vil du begynde at bemærke positive ændringer i muskelstruktur. De vil stramme op, blive tætte og stærke.

Trin 2

Massage og selvmassage er den næstmest effektive måde at øge muskeltonen på. Massagen skal omfatte teknikker som gnidning, æltning, hugning, rysten. Jo dybere og mere intenst du arbejder med dine muskler, jo hurtigere vender de tilbage til det normale. Massage skal udføres i løbet af ti procedurer. Du skal træne ikke kun svækkede muskler, men også dem, der er overbelastede under arbejdet. For eksempel, når man sidder ved en computer i lang tid, er musklerne i skuldre, nakke og underarme begrænset. De har brug for en afslappende massage, der består af strøg og blide æltningsteknikker.

Trin 3

Kontrastbruser og elektrisk stimulering kan være en behagelig tilføjelse til ovenstående metoder til at øge muskeltonen. Din læge kan ordinere elektrisk stimulation, men du kan tage et kontrastbruser alene. Begynd at duse din krop med varmt vand og afslut med koldt vand. Koldt vand stimulerer nervesystemet, forårsager muskelsammentrækning og forbedrer blodgennemstrømningen til dem. Sænk temperaturen gradvist, fordi pludselig afkøling kan udløse forkølelse. Tag et kontrastbruser hver dag for at opnå et positivt resultat. Skift skiftende varmt og koldt vand 3-5 gange.

Anbefalede: