Sådan Tones Op På Blød Hud

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tones Op På Blød Hud
Sådan Tones Op På Blød Hud

Video: Sådan Tones Op På Blød Hud

Video: Sådan Tones Op På Blød Hud
Video: Self-massage of the face and neck from Aigerim Zhumadilova. Powerful lifting effect in 20 minutes. 2024, Kan
Anonim

Efter et kraftigt fald i vægten på underlivet og lårene kan der opstå et fænomen som hængende hud. Denne gener generer alt glæden ved at tabe sig. Men du kan gendanne hudfarve. Det vigtigste er lyst og dagligt arbejde.

Sådan tones op på blød hud
Sådan tones op på blød hud

Instruktioner

Trin 1

Der er flere måder, du kan hjælpe med at tone din bløde hud. Den første er et kontrastbruser. Du skal tage det dagligt, mens du gradvist reducerer vandtemperaturen. Under proceduren anbefales det at massere de områder af kroppen, hvor huden har mistet sin tone med en hård vaskeklud. Det anbefales at vælge en svamp lavet af naturlige materialer. Vaskekludmassagen toner perfekt til huden. Og hvis du fugter det i en svag opløsning af æblecidereddike i et forhold på 1 spiseskefuld eddike pr. Liter vand, så øges effektiviteten af proceduren betydeligt.

Trin 2

Efter brusebad kan du anvende en speciel opstrammende løftecreme eller enhver nærende bodylotion. For at øge effekten af kropscremen anbefales det at tilføje mumie i et forhold på 1 til 4. Dette stof er rig på næringsstoffer og vitaminer, der hjælper med at genoprette hudtonen. Ud over et kontrastbruser anbefales det at foretage hudeksfoliering en gang om ugen. Skrubber indeholdende naturlig olie er ideelle til proceduren. Sådanne produkter nærer perfekt saggy hud.

Trin 3

Massage og indpakning er meget nyttigt mod slapp hud. Disse procedurer kan udføres både uafhængigt og i en skønhedssalon. Når du selvmasser, skal du tage højde for, at slap og hængende hud ikke skal strækkes. Bevægelsen skal klappe, ikke klemme.

Trin 4

Wraps hjælper med at genskabe hudfarve. Det er især godt, hvis de indeholder blå ler. Du kan selv forberede blandingen til proceduren. For at gøre dette skal du fortynde leret i varmt vand, tilsæt et par dråber orange olie, bland. Derefter påføres den resulterende blanding på problemområder, og plastfolie vikles ovenpå. Procedurens varighed er 10 minutter, derefter vaskes leret af med vand, og der påføres en kropslotion på huden. Det anbefales at lave wraps hver anden dag, det generelle kursus er 10-15 sessioner.

Trin 5

Kvinder efter fyrre bør ud over de beskrevne procedurer være opmærksomme på mesoterapi. Essensen af proceduren er injektion af specielle vitamincocktails i de områder, hvor huden er faldet og mistet sin tone.

Trin 6

Og det sidste gode middel, der hjælper med at tone huden, er sport. Det betyder ikke noget, hvad det er: svømning, løb eller fitness, enhver fysisk aktivitet vil have en gavnlig virkning på den hængende hud. Glem ikke cardio træning. De forbedrer kroppens metaboliske processer, øger blodcirkulationen og beriger celler med ilt. Alt dette forbedrer hudens tilstand.

Anbefalede: