Lion Udgør Tilgivende Hud Aldring

Indholdsfortegnelse:

Lion Udgør Tilgivende Hud Aldring
Lion Udgør Tilgivende Hud Aldring

Video: Lion Udgør Tilgivende Hud Aldring

Video: Lion Udgør Tilgivende Hud Aldring
Video: Sniegs uz ceļiem neļauj NMPD mediķiem ātri nokļūt pie pacientiem 2024, Kan
Anonim

Yoga hjælper ikke kun med at finde åndelig balance og styrke kroppens muskler, men bidrager også til en betydelig forlængelse af ungdommen. Nogle øvelser er specifikt rettet mod at træne huden i ansigt og hals. En af disse teknikker er "løveposen".

løve udgør
løve udgør

Instruktioner

Trin 1

De vigtigste områder, der er ramt af løveposen, er halsen, ansigtsmusklerne og lungerne. Problemet med hængende hud, dens flabbiness og udseendet af for tidlige rynker vises som regel i en bestemt alder. Hvis du bremser aldringsprocessen, ser din hud meget ung ud og sund ud.

Trin 2

Det anbefales, at du træner løveposen dagligt. Det tager ikke meget tid, og resultatet vil glæde enhver kvinde.

Trin 3

Gå først på knæene, og flyt derefter bagdelen til dine hæle. I dette tilfælde skal hænderne hvile på håndfladerne og være lige.

Trin 4

Ret din ryg, læg dine hænder på dine knæ og inhalér meget dybt. I dette tilfælde skal øjnene være lukkede, og kroppen skal være helt afslappet.

Trin 5

Hold vejret i et par sekunder. Når du ånder ud, skal du bevæge din krop fremad. Du kan lade dine hænder være på knæene eller hvile på din håndflade foran dig. Åbn munden så bredt som muligt og stræk tungen så meget som muligt.

Trin 6

Åbn dine øjne brede og prøv at se din pande. Under denne øvelse skal ansigtets muskler være spændte og stramme så meget som muligt.

Trin 7

Uden at ændre din holdning, prøv at reproducere en løvebrøl med halsen. Det er nok at gøre det en eller to gange. Slap derefter af og tag startpositionen.

Trin 8

Der er en anden måde at gøre denne øvelse på. Den største forskel ligger i kroppens position. Du kan ikke knæle, men tage en position liggende på din mave. I dette tilfælde skal armene strækkes ud, og ryggen skal bøjes så meget som muligt til gulvet. Denne teknik påvirker ikke kun ansigtets hud, men hjælper også med at gøre rygmusklerne mere elastiske.

Anbefalede: