Sådan øges Kropsvægt

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Kropsvægt
Sådan øges Kropsvægt

Video: Sådan øges Kropsvægt

Video: Sådan øges Kropsvægt
Video: БАКЛАЖАНЫ ПО ГРУЗИНСКИ НА ЗИМУ. Любите ли Вы баклажаны так, как их любит моя семья? 2024, April
Anonim

At øge kropsvægten er ønsket om mange tynde mennesker. En sund livsstil, korrekt ernæring og systematiske styrkebelastninger hjælper med at få muskelmasse.

Sådan øges kropsvægt
Sådan øges kropsvægt

Instruktioner

Trin 1

Styrketræning er en forudsætning for at få muskelmasse. For at få den bedste effekt skal du træne mindst 3 gange om ugen. Fordel dine træningsprogrammer, så muskelgendannelsesperioden er mindst 48 timer mellem dem. Lad dig derfor ikke friste af tanken om, at hvis du går i klasse hver dag, vil du gå hurtigere op i vægt. Vælg den træning, der fungerer bedst for dig. Du behøver ikke træne for at opbygge muskler. Styrketræning som formgivning hjælper dig også med at øge vægten, det vigtigste er ikke at være doven med dem. Sørg for at medtage stretching i dit træningssystem. Dette kan være en stretch- eller yogaklasse eller en 15 til 20 minutters påfyldning efter hver styrketræning.

Trin 2

En individuel træner hjælper dig med at opbygge muskler hurtigt. Men denne tilgang er dyr. Hvis du har råd til en sådan tjeneste, er en-til-en-træning ideel. En fitness-professionel hjælper dig med at finde de bedste træningsmuligheder for dig og give dig de rette råd om ernæring og det rigtige regime.

Trin 3

Sørg for at foretage justeringer af din egen diæt. Der skal være 4 til 6 måltider om dagen. Prøv at gøre hver portion mindre end du normalt spiser ad gangen. Men husk at hvad du spiser skal være nok i 2-3 timer, indtil dit næste måltid.

Trin 4

Hver morgen skal starte med morgenmad. Hvis dit første måltid normalt finder sted tættere på frokosttid, skal du straks vænne din krop til et tidligere tidspunkt. Morgen er det bedste tidspunkt at genoplade størstedelen af energi og give alle organer den rette ernæring. Således om morgenen begynder muskelvækst i din krop. Undlad at udelukke middag fra din diæt. Sørg for at spise 2 timer før sengetid.

Trin 5

Din kost skal indeholde proteiner (kød, fisk, mejeriprodukter, ærter, sojabønner osv.), Kulhydrater (brød, korn, frugt og grøntsager), fiber, fedt (20-25%). Drik vitamin- og mineralkomplekser og protein dagligt. Prøv at spise en række forskellige fødevarer.

Trin 6

Vær tilstrækkelig opmærksom på sund søvn. Sov 7 til 9 timer dagligt. Du skal gå i seng indtil midnat. Denne søvn betragtes som den mest optimale.

Anbefalede: