Sådan Får Du Kropsvægt Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Kropsvægt Hurtigt
Sådan Får Du Kropsvægt Hurtigt

Video: Sådan Får Du Kropsvægt Hurtigt

Video: Sådan Får Du Kropsvægt Hurtigt
Video: Sådan får du sixpack | #COACH 2024, April
Anonim

Vægtøgning er et komplekst problem. Det vedrører området med at opbygge et korrekt træningsprogram, særlig organisering af ernæring og rationel strukturering af genopretningsprocessen mellem træning.

Sådan får du kropsvægt hurtigt
Sådan får du kropsvægt hurtigt

Instruktioner

Trin 1

Overvåg din nuværende kropsvægt. Det skal være i balance med kalorieindtaget.

Trin 2

Forøg antallet af kalorier i din diæt. Tilføj ekstra måltider, gå til fire til fem måltider om dagen. Professionelle bodybuildere spiser syv til otte gange om dagen for at opretholde kropsvægt.

Trin 3

Tag en særlig sportsernæring, den kompenserer for den brugte energi, gendanner muskelvæv og giver det nødvendige byggemateriale til yderligere vækst.

Trin 4

Reguler kombinationen af fedtstoffer, proteiner, kulhydrater i din kost. Korrekt valgt balance mellem disse stoffer vil bidrage til vægtøgning.

Trin 5

Motion med håndvægte eller en vægtstang, dette stimulerer stofskiftet ved at ændre stofskiftehastigheden. Ved at indlæse musklerne udløser du den interne vækstmekanisme. Din appetit vil stige, og hvis dine ernæringsmæssige behov opfyldes ordentligt, vil du få muskelvækst.

Trin 6

Overvej det faktum, at træning rettet mod vægtøgning er en kortvarig, højintensiv, kompleks af øvelser med en højkvalitetsgenopretningsproces.

Trin 7

Gør varigheden af din træning i gymnastiksalen 40-60 minutter. Tidsintervallerne mellem tilgange skal være 60-90 sekunder. Det mest optimale antal træningsprogrammer om ugen er 2-3, så kroppen har tid til at komme sig.

Trin 8

Tag højde for det faktum, at vægtøgning ikke skyldes den tid, du bruger i gymnastiksalen, men på kvaliteten af træningen, dvs. hvor meget musklerne blev belastet under træningen.

Trin 9

Inkluder grundlæggende øvelser, der er målrettet mod store muskelgrupper i dit program. Sådanne øvelser inkluderer: vandret tryk, squats med håndvægte eller en vægtstang, deadlift. Grundlæggende øvelser udløser processerne for interne hormonelle vækststimuli.

Trin 10

Spis mad, der indeholder protein og kulhydrater inden for 30 minutter efter din træning.

Trin 11

Sov mindst 8 timer om dagen, og indtag også mindst 1,6 gram protein pr. Kg kropsvægt dagligt. Dette er de vigtigste betingelser for korrekt genopretning mellem træning.

Anbefalede: