Sådan Fjernes Mave Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Mave Derhjemme
Sådan Fjernes Mave Derhjemme

Video: Sådan Fjernes Mave Derhjemme

Video: Sådan Fjernes Mave Derhjemme
Video: SÅDAN FÅR DU ABS (SANDHEDEN🤔) / Mave-træning *derhjemme* 2023, Marts
Anonim

Der er en opfattelse af, at kun dyre ernæringseksperter, instruktører for moderigtige fitnessklubber og i ekstreme tilfælde - plastikkirurger kan hjælpe folk med store fedtaflejringer i maven. Du kan dog også fjerne maven derhjemme. Men til dette bliver du nødt til at blive en krævende træner, en kompromisløs ernæringsekspert og endda en talentfuld massageterapeut for dig selv.

Du kan fjerne maven derhjemme. Men det vil kræve indsats
Du kan fjerne maven derhjemme. Men det vil kræve indsats

Fysisk træning

Fedt i maven og siderne dannes af forskellige årsager. Der er en genetisk disposition for dannelsen af store aflejringer i underlivet, men den mest almindelige årsag til maveudseende er lav fysisk aktivitet.

For at holde bughulets muskleramme i god form er det nødvendigt at bruge mindst tre gange om ugen til at gå, svømme eller cykle i en halv time. En sådan belastning giver dig mulighed for samtidig at rydde musklerne op og øge processen med at forbrænde fedt i problemområdet.

Gradvist kan du gå ind i regimet sådanne styrkeøvelser, som forresten inkluderer at løfte kroppen fra en tilbøjelig position (kendt som at svinge pressen). Men det skal huskes, at det kun er umuligt at reducere al fysisk aktivitet til denne øvelse, da det i sidste ende kun kan føre til en stigning i mavevolumenet ved at styrke musklerne.

Hjemmetræningsudstyr kan være et gymnastikhjul, fitball eller en bøjle. De optager et minimum af plads, men med hensyn til effektivitet er de ikke ringere end et gymmedlemskab. Samtidig er gymnastikhjulet et meget seriøst værktøj, som du har brug for for at kunne arbejde korrekt. Under udrulning er det vigtigt at holde rygsøjlen lige og ikke bøje den for at vende tilbage til sin oprindelige position. Hvis din ryg ikke er stærk nok til denne øvelse, er det bedre at grøfte gymnastikhjulet til fordel for andre instrumenter.

Kost

Korrektion af kosten bidrager til det naturlige tab af uønsket stemning i underlivet. Fra den daglige menu er det nødvendigt at udelukke melprodukter, halvfabrikata (kødprodukter (pølser, bacon, pølser, bacon), stegte, gærede mælkeprodukter med et højt fedtindhold samt nødder. Al sød kulsyreholdig juice er forbudt fra drikkevarer.

Grundlaget for kosten skal dampes eller koges. Grillning er tilladt.

Det skal huskes, at selv ved hjælp af en diæt er fedt i abdominalområdet svært at forlade. Derfor er det bedst at kende det nøjagtige antal kalorier, som du har brug for for at reducere den daglige menu. For at gøre dette kan du bruge enhver kalorieberegner på Internettet. Baseret på data for højde, vægt og alder beregnes en kaloriegrænse, der kan indtages om dagen. Fra denne værdi skal du fjerne 300-500 kalorier. Overholdelse af denne barriere vil ugentligt vægttab nå op på 0,4-0,5 kg.

Andre procedurer

For at fremskynde effekten af fysisk aktivitet og diæt vil enkle og behagelige procedurer, der kan udføres alene, tillade:

- dampning i badeværelset eller i badet

- selvmassage.

Dampning af problemområdet fremmer den naturlige forbrænding af fedtceller. Hvis du udfører proceduren på badeværelset, skal du hælde varmt vand i bassinet og suge et frottéhåndklæde i det. Det skal forsigtigt vrides ud og vikles rundt om lænden. Det er bedst at udføre denne procedure efter vask, så lufttemperaturen i rummet er over stuetemperatur. Dette holder kompressionsvarmen længere.

I badet bruges en kost i stedet for et håndklæde, og efter maksimal dampning behandles problemområder i kroppen med det. I slutningen af denne procedure påføres en anti-cellulitecreme på underlivet og siderne.

En anden procedure til hjemmebrug er selvmassage. Det skal udføres ved hjælp af massageolie eller en hvilken som helst blød creme. Problemområder masseres med stryge- og klembevægelser. Det skal huskes, at bevægelserne under ingen omstændigheder skal være stærke - dette kan forstyrre de indre organers arbejde. Huden i dette område bør ikke strækkes, fordi dette kan provokere dannelsen af strækmærker. Den optimale tid til selvmassage er 15 til 45 minutter.

Nye vaner

Et par flere "flade mave" -vaner hjælper med at opretholde effekten samt fremskynde dens tilgang. Hvis de vaccineres, forsvinder spørgsmålet om, hvordan maven skal fjernes, af sig selv.

Den første vane er at stoppe med at slappe af. Rygsøjlens krumme stilling fremkalder slaphed i mavemusklerne. Til gengæld får den lige linje i rygsøjlen os til automatisk at spænde maven.

Den anden vane er konstant at suge i maven. Det virker kun umuligt ved første øjekast. Træk i maven tvinger os til at spænde musklerne, som gradvist vænner sig til denne tilstand. Dette sikrer opretholdelse af tonen i abdominal rammen.

Populær af emne.