Sådan Pumpes Dit Bryst Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Dit Bryst Op
Sådan Pumpes Dit Bryst Op

Video: Sådan Pumpes Dit Bryst Op

Video: Sådan Pumpes Dit Bryst Op
Video: BOOTY PUMP in 14 Days (grow your butt) | 10 minute Home Workout 2024, Kan
Anonim

Det anbefales at pumpe brystmuskulaturen op i gymnastiksalen. Der er alle de nødvendige simulatorer der. Det er vanskeligt at pumpe op musklerne i brystet derhjemme, men det er muligt.

Sådan pumpes dit bryst op
Sådan pumpes dit bryst op

Instruktioner

Trin 1

Disse øvelser udføres normalt på en skråbænk, mens du ligger ned. Hældningsvinklen på bænken kan variere vandret mellem 10 og 80 grader.

Trin 2

De bedste øvelser til at udvikle det øvre bryst er: bænkpresse, håndvægtbænkpresse, liggende igen, håndvægte spreder sig til siderne, crossovers fra de nederste blokke, stående, push-ups fra gulvet og bænken, pull-overs.

Trin 3

Det er bedre at pumpe brystmuskulaturen op ved hjælp af push-ups fra gulvet og på de ujævne stænger, sprede håndvægte, trykke håndvægte og vægtstænger, lægge håndvægte liggende på hovedet, trykke på baren og håndvægte på hovedet, crossovers fra øvre blokke, mens du står, øvelser "sommerfugl" (til disse øvelser har du brug for samme navnesimulator) og pull-overs.

Trin 4

Det skal bemærkes, at det i begge grupper af øvelser er nødvendigt at skelne mellem basale øvelser og isolerende eller formative øvelser. Grundlæggende øger styrken og bygger den samlede menneskelige muskelmasse. De udføres med betydelig vægt. Og isolerede sigter mod at forbedre formen og lindring af musklerne og udføres med mindre vægt og teknisk nøjagtighed.

Trin 5

Grundlæggende øvelser, der er bedst egnede til at pumpe dine øvre brystmuskler, er håndvægts- og vægtstangspres, gulv- og bendyp og pull-overs.

Trin 6

De bedste grundlæggende øvelser for brystbenet er bar og gulv push-ups og vægtstang og håndvægt bænkpres.

Trin 7

For at optimere muskeludviklingen hjælper du dig med at vælge en grundlæggende øvelse til det øvre bryst og en til brystbenet. Føj til dette et par formningsøvelser til hver af brystmusklerne, og du får et godt kompleks, der hjælper med at udvikle en fantastisk skulptureret torso.

Anbefalede: