Sådan Starter Du Jogging

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Jogging
Sådan Starter Du Jogging

Video: Sådan Starter Du Jogging

Video: Sådan Starter Du Jogging
Video: Избавьтесь от этого геморроя и жизнь преобразится. Как избавиться от неудачи 2024, Kan
Anonim

Der er mange grunde, der kan være en god grund til at begynde at køre. For at motivere dig selv råder psykologer dig til at definere mindst fem. Det kan være et ønske om at holde sig i form, tabe sig, spare penge på gymnastiksalen, indånde frisk luft, slippe af med cellulite, forbedre helbredet. Uanset hvad dit motiv er, skal du begynde at køre korrekt, så processen giver dig reel fornøjelse.

Sådan starter du jogging
Sådan starter du jogging

Instruktioner

Trin 1

Kontakt din læge, især hvis du er overvægtig med 15-20 kg, og du lider af sygdomme i venerne eller leddene. I dette tilfælde skal du dosere de oprindelige belastninger meget strengt. Måske vil din læge råde dig til at starte med en hurtig gåtur for ikke at skade dit helbred.

Trin 2

Pas på dit tøj, sko og udstyr. Du skal vælge alt dette på en sådan måde, at det er behageligt at løbe, og dit tøj ikke forhindrer dine bevægelser. Det er bedst at købe gode løbesko med det samme. De er ikke billige, men de giver dig den komfort, du har brug for. Du får helt sikkert brug for bomuldssportsokker, terry inde. Du kan købe dem i en sportsbutik sammen med dine sneakers. Du skal også bruge shorts og joggebukser til at løbe i forskellige temperaturer. Det er bedre at vælge joggingtrøjer fra naturlige fibre. Glem ikke en let vindjakke, sweatshirt eller jakke. For kvinder anbefales det at købe en speciel sportsbh, der hjælper med at opretholde brystets form og forhindre ubehagelige fornemmelser under træning.

Trin 3

Vælg et sted og en rute til din træning. Det er bedst at løbe på et nærliggende stadion og væk fra gasforurenede motorveje. Det er bedre at starte med at jogge på græsset - i parker, de nærmeste pladser. Over tid skal du beslutte på baggrund af hvilket der er mere bekvemt for dig. Hvis din rute er tæt på dit hjem, er det bedst at køre om morgenen. Det er godt, hvis du har en hund - både dig og dit kæledyr vil være glade her, som heller ikke nægter at løbe igen. Du kan løbe med hunden både om morgenen og om aftenen.

Trin 4

Når du er begyndt at øve, skiftevis løbe og gå, mens du kører afstanden en gang, skal du gå den i et hurtigt tempo to eller tre gange. Træk vejret dybt, åbn dine skuldre og bryst, løft hovedet og hold ikke dine armers bevægelser tilbage. Gradvist vil du overvinde alle dine ruter med trin og jogging i forskellige hastigheder. For ikke at overbelaste hjertet kan du løbe de første 100 meter af ruten, derefter gå dem i et tempo, og når musklerne er opvarmet, løbe yderligere 200, 300 og endelig 400 meter. Den afstand, du har kørt, gå derefter skridtlængde.

Anbefalede: