Hvordan Man Kan Slippe Af Med Overskydende Fedt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kan Slippe Af Med Overskydende Fedt
Hvordan Man Kan Slippe Af Med Overskydende Fedt

Video: Hvordan Man Kan Slippe Af Med Overskydende Fedt

Video: Hvordan Man Kan Slippe Af Med Overskydende Fedt
Video: Morgengymnastikken: Flad mave - Del 1 | DR3 2024, April
Anonim

En stillesiddende livsstil, usund kost, stillesiddende arbejde, stress fører uundgåeligt til vægtøgning hos både kvinder og mænd. Problemet med overskydende fedt er ikke kun æstetisk. Først og fremmest er overskydende kropsfedt en sundhedsfare.

Sådan slipper du af fedt
Sådan slipper du af fedt

Instruktioner

Trin 1

Overskydende kropsfedt kan være af to typer - subkutan og visceral. Subkutant fedt akkumuleres direkte under huden, såsom omkring navlen, lårene og balderne. Denne type fedt er typisk for kvinder. Subkutant fedt er ikke en sundhedsfare. Det bemærkes straks i form af ubehagelige folder. Visceralt (eller internt) fedt findes i bughulen mellem de indre organer - hjerte, lever og mave-tarmkanalen. Det er umuligt at se ham. Det er visceralt fedt eller rettere dets overskud, der kan føre til alvorlige sygdomme i det kardiovaskulære system. Eksternt vises et overskud af visceralt fedt i form af den såkaldte "ølmave" hos mænd. Der er praktisk talt ingen intern fedme blandt kvinder.

Trin 2

At slippe af med overskydende fedt forekommer gradvist, nogle gange kan denne proces tage op til 2-3 år. Det hele afhænger af din startvægt. Først og fremmest skal du gennemgå din diæt. For vellykket vægttab er det nødvendigt at fjerne sukker fuldstændigt, alle enkle kulhydrater - hvidt brød, boller, kager. Undgå kartofler og pasta til fordel for boghvede og vild eller brun ris. Drik mere vand, du kan drikke usødet te og kaffe, men du bliver nødt til at glemme kulsyreholdige drikkevarer. Hvis det er meget vanskeligt at opgive sukker i drikkevarer, skal du først skifte til sødestoffer. Der er nu et stort udvalg af naturlige sødestoffer baseret på stevia-planten, et naturligt sødestof.

Trin 3

Fjern forarbejdede fødevarer fra kosten - pølser, pølser, alle slags halvfabrikata. Som regel svarer den angivne mængde fedt og protein i sådanne produkter ikke til virkeligheden - der er meget mindre protein og følgelig mere fedt. Udskift dem med magert kød eller fisk. Giv præference til kylling og kalkun såvel som rød fisk - laks, ørred, laks. Rød fisk er rig på protein og sunde omega-3 fedtsyrer, der hjælper med at bekæmpe overskydende fedt.

Trin 4

Spis flere friske grøntsager. Lette grøntsagssalater er gode til at tilfredsstille sult og har højt fiberindhold, hvilket er vigtigt for korrekt fordøjelse. Brug olivenolie, eddike, citronsaft som dressing. Brug ikke mayonnaise eller andre færdige saucer til dressing af salater - de indeholder alle for meget fedt.

Trin 5

Prøv at spise ofte. Den bedste mulighed er morgenmad, frokost og middag og to små snacks imellem. Hyppige måltider holder dit stofskifte højt, hvilket er meget vigtigt for at slippe af med overskydende fedt. Så snart du går på en streng sult diæt, sænker kroppen i stedet for at spilde reserver, metabolismen for at bevare disse reserver. I stedet for fedt forbruges musklerne som de største forbrugere af energi. Fedt er den sidste, der forlader.

Trin 6

Glem ikke sport. Selv 2-3 træningsprogrammer om ugen kombineret med korrekt ernæring hjælper dig med at se de første resultater meget hurtigt. Styrketræning og aerob træning er velegnet til både mænd og kvinder. Fitnessklubber tilbyder også et stort udvalg af gruppeprogrammer, der sigter mod at forbrænde fedt og styrke musklerne.

Anbefalede: