Hvordan Man Kan Slippe Af Med Taljefedt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kan Slippe Af Med Taljefedt
Hvordan Man Kan Slippe Af Med Taljefedt

Video: Hvordan Man Kan Slippe Af Med Taljefedt

Video: Hvordan Man Kan Slippe Af Med Taljefedt
Video: Why You Can't Lose Stubborn Fat (4 Things Stopping You) 2024, Kan
Anonim

Fedt i menneskekroppen fordeles ujævnt. Der er flere områder, hvor lipider er mere behagelige. Ved at opbevare fedt her forsøger kroppen at gemme mindst en vis mængde energi i tilfælde af pludselig sult. Taljeområdet er et sådant sted. Det tager meget arbejde at få fedtet ud herfra.

Hvordan man kan slippe af med taljefedt
Hvordan man kan slippe af med taljefedt

Instruktioner

Trin 1

Spis på en meget disciplineret måde og spis en servering magert protein og grøntsager hver gang. Kroppen skal forstå, at sult ikke truer det, og du kan med sikkerhed øge stofskiftehastigheden.

Trin 2

Spis hver 2., 5. - 3. time, skære ned på slik. Således vil du eliminere pludselige stigninger i insulin i blodet. Det er insulin, der er ansvarlig for aflejring af fedt i sideområdet.

Trin 3

Forøg dit vitamin D-indtag Forskning fra University of Minnesota (USA) har vist, at en mangel på dette vitamin kan forstyrre vægttabet. Glem ikke svampe, fiskeolie og mejeriprodukter. Solbad.

Trin 4

Forøg din samlede fysiske aktivitet. Tilføj en cardio eller to styrketræning til din eksisterende træningsrutine.

Trin 5

Hvis du ikke træner, er det tid til at gøre det. Dit ugentlige program skal indeholde tre styrketræning og to cardio-træningsprogrammer.

Trin 6

Træn ikke med vægte. Ideelle sidefedtøvelser bør fokusere på udholdenhed. Øvelser som planke, sideplank, crunches, forskellige typer broer vil hjælpe dig.

Trin 7

Tag en albuerest. Kroppen skal strækkes helt ud. Albuerne er strengt under skulderleddene. Hænderne kan låses. Benene sammen og hviler på tæerne. Du skal føle spændinger over hele din krop. Bøj ikke lænden eller bøj ryggen. Hold denne position så længe som muligt.

Trin 8

Lig på din side med dine ben forbundet og lige. Placer din underarm på gulvet med albuen lige under skulderleddet. Løft dit bækken, så hele kroppen er i en lige linje: fra toppen af hovedet til hælene. Bliv i denne position så længe du kan. Slap af og gentag for den anden side.

Trin 9

Lig på gulvet med dine hænder vinkelret på din krop. Placer dine hæle på en stor fitball. Mens du opretholder balance, løftes bækkenet, så kroppen er i en lige linje fra skulderbladene på gulvet til knæene. Sænk bækkenet ned på gulvet, gentag.

Trin 10

Lig med ryggen på fitballen. Hvil dine hæle på gulvet. Benene let adskilt. Læg hænderne sammen og løft armene lodret over brystet. Oprethold balance og løft højre skulder og derefter venstre en efter en. Udfør så mange gentagelser som muligt.

Anbefalede: