Sådan Kommer Du Hurtigt I Form

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Hurtigt I Form
Sådan Kommer Du Hurtigt I Form
Anonim

Til en ferie eller ferie vil du måske forbedre dit udseende. Dette kan gøres, selvom du har kort tid. Men til dette skal du planlægge dit træningsprogram korrekt.

Sådan kommer du hurtigt i form
Sådan kommer du hurtigt i form

Instruktioner

Trin 1

Bestem, hvor meget tid om dagen du kan bruge til fysisk aktivitet. Baseret på dette skal du oprette en foreløbig træningsplan. Det er bedst at gøre lidt dagligt i stedet for et par timer i træk i en weekend.

Trin 2

Om morgenen skal du afsætte et par minutter til en simpel øvelse. Dette vil give dig energi og hjælpe dig med at indstille ordentligt til den kommende dag. Inkluder minimal strækning og enkle øvelser som bøjninger og vendinger. Femten til tyve minutter af disse øvelser er tilstrækkelige. De kan suppleres med åndedrætsøvelser.

Trin 3

Hvis du kan, skal du begynde at gå eller cykle til arbejde. Brug mindre offentlig transport. Undgå elevatorer, medmindre du hurtigt skal klatre op til et meget højt gulv.

Trin 4

Målet er at styrke dine muskler mindst tre gange om ugen. For at slippe af med fedt i underlivet, pump abs. På samme tid skal du gøre det korrekt - under træningen, lig på ryggen, bøj dine knæ og læg dine hænder langs kroppen. Løft kroppen ikke helt, men kun indtil dine skulderblade kommer ud af gulvet. Dette reducerer belastningen på din ryg under træning.

Trin 5

Kombiner styrketræning med aerob træning. For eksempel kan øvelser med en vægtstang eller håndvægte give en god effekt. Dette øger stresset ved normal træning og hjælper dig med at tabe dig hurtigere og styrke dine muskler.

Trin 6

Hvis det er muligt, skal du tilmelde dig klasser med en træner. Han hjælper dig med at udvikle et individuelt træningsprogram designet til problemområderne i din krop.

Trin 7

Spis rigtigt. Skær ned på fedt og især kulhydrater. Når du gør dette, skal du spise mere protein mad som hvidt fjerkræ og magert svinekød. Således modtager du reserver fra mad for at øge muskelmassen.

Anbefalede: