De Positive Aspekter Af Baldans

Indholdsfortegnelse:

De Positive Aspekter Af Baldans
De Positive Aspekter Af Baldans

Video: De Positive Aspekter Af Baldans

Video: De Positive Aspekter Af Baldans
Video: Сегодня 24 ноября победите хроническое безденежье: напишите эти волшебные слова и положите в кошелек 2024, April
Anonim

Et aktivt liv og sportsaktiviteter hjælper med at holde sig i form, udvikle fysiske evner og altid være i godt humør. Balsal styrker muskler, gør kroppen smidig og fleksibel. Du kan komme til dansesalen i alle aldre.

De positive aspekter ved baldans
De positive aspekter ved baldans

Sportsbalsal består af to programmer: "Latinamerikansk" og "Europæisk". Den første lærer at danse rumba, drive, cha-cha-cha, samba og paso-doble, og den anden lærer foxtrot, quickstet, wiensk og langsom vals, tango. Koreografer rådes til at sende børn over 6 år til baldans.

Hvordan påvirker baldans sundhed?

Dans styrker sundheden: de træner muskler, det vestibulære apparat, forbedrer lungernes og hjertets funktion. Motion hjælper med at slippe af med ekstra kilo og få en ideel figur og yndefuld gangart. Alle danserne bemærker, at åndenød forsvinder, huden får et sundt udseende, stemningen stiger, og følelsen af træthed, som tidligere dukkede op efter mindre fysisk anstrengelse, forsvinder.

Balsal har en positiv effekt på bevægeapparatet. Det vigtigste er ikke at overdrive det i de første lektioner, men at øge belastningen gradvist. Dans hjælper med at slippe af med bøjning, smerter i nakke og ryg og udvikle koordination af bevægelser.

Fordelene ved balsal til børn

Balsal har en positiv effekt på ikke kun en voksen men også et barns helbred. Børn lærer at kontrollere deres kroppe, "stivhed" og klodshed forsvinder. Klasser underviser i disciplin, giver selvtillid.

Dans lærer pænhed, god smag og respekt for det modsatte køn. Forældre, der engang bragte barnet til dansesalen, bemærker, at han er blevet mere opmærksom på sit udseende: han overvåger renheden af sit tøj, hår og prøver at klæde sig smagfuldt. Over tid bliver piger yndefulde piger, og drenge bliver opmærksomme herrer.

Dansere deltager konstant i konkurrencer, dette lærer dem at konkurrere med værdighed, at blive uafhængige og selvsikre.

Klasser hjælper dig med at føle rytmen og høre melodien. Dansere kan hurtigt og nemt tilpasse sig enhver komposition. En anden positiv side af balsal er den lave skadesrate. Hvis du følger sikkerhedsreglerne og lytter til træneren, er risikoen for skade meget lav.

Børn og voksne, der er involveret i baldans, udvikler ikke kun deres kroppe, men også deres sjæle. Deres indre verden bliver tyndere, de begynder at opfatte andre på en anden måde og bliver åbne for andre mennesker. Balsal er nye bekendtskaber og interessant kommunikation, tanke- og bevægelsesfrihed, fremragende kontrol over din egen krop.