Hvilke øvelser For At Returnere Den Foregående Størrelse Af Vagina

Indholdsfortegnelse:

Hvilke øvelser For At Returnere Den Foregående Størrelse Af Vagina
Hvilke øvelser For At Returnere Den Foregående Størrelse Af Vagina

Video: Hvilke øvelser For At Returnere Den Foregående Størrelse Af Vagina

Video: Hvilke øvelser For At Returnere Den Foregående Størrelse Af Vagina
Video: Udstræk Øvelser for Arvæv efter Kejsersnit - Øvelser for Arvæv - Aarhus Osteopati og Fysioterapi 2024, April
Anonim

Kvinder efter fødsel eller perineal traume kan bemærke en ændring i skedenes størrelse. Det kan endda være ubehageligt under samleje. Specielt designede øvelser hjælper med at klare dette problem.

Hvilke øvelser for at returnere den foregående størrelse af vagina
Hvilke øvelser for at returnere den foregående størrelse af vagina

Nødvendig

  • - lægens konsultation
  • - en tidsplan, der minder dig om øvelsen.

Instruktioner

Trin 1

Brug gymnastik i henhold til metoden fra Dr. Kegel - dette er ret effektivt til at styrke livmoderen, vagina, urinrøret og til at korrigere andre patologier. Det tilrådes at udføre sådanne øvelser til forebyggelse under graviditet. Når lidt tid er gået efter fødslen, kan du starte igen med at udføre dem.

Trin 2

Kegel gymnastik består af tre grupper af øvelser. De er sammentrækning, klemmer og skubber. Sammentrækning: Koncentrer og saml vaginamusklerne i 3 sekunder, som om du skulle stoppe vandladningen. Slap af efter det. Sammentrækning: Gentag den samme øvelse med en forsinkelsesreduktion på et sekund, dvs. sammentrækning og afslapning af musklerne skal udføres hurtigere. Popping: Flyt dine muskler for at simulere skubbe under fødslen. Øvelser er rettet mod at træne musklerne i anus, peritoneum, perineum.

Trin 3

Øvelse 1. Klem og løs dine muskler - hurtigt i ti sekunder. Tag derefter en pause på samme tid. Lav tre sæt, hvile derefter i et halvt minut. Det næste trin er at presse musklerne i fem sekunder, hvile i fem sekunder, gentage udførelsen 9 gange. Pres nu musklerne, hold den i et halvt minut, slapp dem af i det næste halve minut. Gentag flere gange.

Trin 4

Øvelse 2. Klem musklerne og hold i 5 sekunder. Slap af i et par sekunder og klem igen. Gentag dette trin ca. ti gange. Udvid nu og sammentræk musklerne hurtigt - lav 3 sæt 10 gange. Til sidst skal du klemme musklerne og holde så længe som muligt. Hvil lidt og gentag øvelsen igen.

Trin 5

Øvelse 3. Prøv at kombinere sammentrækninger med muskelsammentrækninger og skubbe bevægelser. Stram dine muskler på en sådan måde, som om du stopper vandladningen. Tæl til tre og slapp af. Stram og slapp af dine sexede muskler flere gange så hurtigt som muligt. Prøv at skubbe moderat ned, som du gør med afføring eller fødsel. Start din træning med ti langsomme sammentrækninger, derefter gør du ti sammentrækninger, og derefter det samme antal push-ups. Efter en uges daglig træning skal du tilføje yderligere fem gentagelser til hvert trin.

Anbefalede: