Hvilke Sportsgrene Kan En Ammende Mor Udøve?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Sportsgrene Kan En Ammende Mor Udøve?
Hvilke Sportsgrene Kan En Ammende Mor Udøve?

Video: Hvilke Sportsgrene Kan En Ammende Mor Udøve?

Video: Hvilke Sportsgrene Kan En Ammende Mor Udøve?
Video: Nordmenn ammer på offentlig sted 2024, Kan
Anonim

Unge mødre har ikke tid til at kede sig. Ud over at tage sig af den nyfødte, venter en restitutionsperiode på dem. Derfor er sport for en ammende mor meget vigtig. Det fremskynder ikke kun stofskiftet, lindrer de opnåede pund, men forbedrer også humør og hjælper med at undgå postpartum depression. Det vigtigste er, at klasser bringer glæde.

Hvilke sportsgrene kan en ammende mor udøve?
Hvilke sportsgrene kan en ammende mor udøve?

Instruktioner

Trin 1

De sikreste og mest behagelige træningsprogrammer under amning er svømning og vandaerobic. Denne fysiske aktivitet er angivet selv for gravide kvinder, da det aflaster spændinger fra rygsøjlen og træner muskler så effektivt som muligt. Under træning kan det endda synes, at kroppen ikke oplever nogen stress. Og først efter træning kommer behagelig muskeltræthed. Sådanne sportsaktiviteter efter fødslen er gode, fordi de kan kombineres med barnets fysiske træning. Fra seks måneder anbefales det at tage babyen med i poolen og fra barndommen til at udvikle sit ønske om en sund livsstil.

Trin 2

Træning under amning bør ikke være udmattende, fordi den kvindelige krop allerede er svækket af graviditet og fødsel. Derfor er Pilates velegnet til en ammende mor. Dette kompleks blev udviklet af Josef Pilates, en sportsspecialist, der lider af astma og rakitis. Teknikken, der modtog hans navn, er rettet mod at genoprette kroppen efter sygdomme og operationer, øge udholdenhed, fleksibilitet, fingerfærdighed samt accelerere metaboliske processer og lære korrekt vejrtrækning.

Trin 3

Efter vaginal fødsel er bodyflex tilladt. Metoden er baseret på dyb aerob vejrtrækning og statiske strækninger. Sådanne øvelser kan udføres af personer med et minimum af træningsniveau. Komplekset har to store fordele - det bidrager til et hurtigt fald i underlivets volumen, hvilket er så nødvendigt efter fødslen, og tager kun 15 minutter om dagen.

Trin 4

Nogle gange er det meget svært for en kvinde at finde endda en halv times tid til at gå i sport efter fødslen. Løsningen er enkel - kombiner kommunikation med din baby og fysisk aktivitet. For eksempel kan du tænde brandmusik og dans. Du vil være foran barnet, du vil kunne skabe sjove ansigter til ham eller synge. Og hvis babyen keder sig, skal du tage ham op i dine arme og fortsætte med at danse med ham, samtidig med at du øger belastningen på kroppens muskler.

Trin 5

Den bedste sport for en ammende mor er latinamerikansk dans. Du kan øve derhjemme foran tv'et, mens barnet er meget ungt. Og ved første lejlighed skal du tilmelde dig dansesektionen. En brændende rumba, jive eller cha-cha-cha vil ikke kun hjælpe med at slippe af med cellulite, styrke musklerne i lårene, underlivet og bækkenbunden, men også forbedre humøret og indgyde tillid til din egen seksualitet.

Trin 6

Du bør ikke være for nidkær i træningen, fordi en ung mors hovedopgave stadig ammer. Derfor er det værd at øve for fornøjelse uden maksimal anstrengelse uden at bringe dig selv til udmattelse, så mælken ikke forsvinder.

Anbefalede: