Hvordan Man Udvikler Kropsplastik

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Udvikler Kropsplastik
Hvordan Man Udvikler Kropsplastik

Video: Hvordan Man Udvikler Kropsplastik

Video: Hvordan Man Udvikler Kropsplastik
Video: [DK] Hvordan man laver låse på dører på din FiveM server 2023, December
Anonim

Det er rart at føle sig yndefuld og fleksibel. Plastik af bevægelser giver en person charme og charme. Et af områderne fitness, stretching, hjælper dig med at udvikle det.

Hvordan man udvikler kropsplastik
Hvordan man udvikler kropsplastik

Nødvendig

Måtte, medlemskab af fitnessklubben

Instruktioner

Trin 1

Prøv at strække. For at gøre dette skal du tilmelde dig klasser, men du kan gøre det selv. Specielt udvalgte øvelser hjælper dig med at løse to hovedproblemer: strække musklerne langsomt og glat og styrke hele din krop. At strække musklerne fører til, at din krop taber sig, får fleksibilitet og plasticitet. Du får en smuk kropsholdning. Derudover er disse aktiviteter absolut ikke traumatiske og forværrer ikke hjerteaktiviteten, men snarere det modsatte.

Trin 2

Stræk ordentligt. I disse øvelser er det ikke kvantitet, der betyder noget, men kvalitet. Sørg for at fokusere på den muskelgruppe, du strækker. Hver kropsposition skal holdes i mindst 30 sekunder. Hvis du er veluddannet, skal du holde stillingen i op til et og et halvt minut. Stræk aldrig en muskel, før den gør ondt eller kramper. Tag en stabil kropsposition, som udelukker muligheden for skade. Fokuser på vejrtrækning. Udfør alle øvelser undtagen torsobøjninger under indånding. Når kroppen bøjer, er det nødvendigt at udånde. Træk vejret jævnt og jævnt.

Trin 3

Husk et par enkle øvelser. Stå lige op med knæene let bøjede med fødderne skulderbredde fra hinanden. Løft først din højre hånd op og træk den i 30-40 sekunder. Lad derefter din hånd falde frit ned og slappe af. Gør det samme med din venstre hånd. Gentag 6-8 gange.

Trin 4

Mens du ligger på ryggen, bøj dine knæ og hofter. Spred dine arme til siderne. I dette tilfælde skal vinklen mellem armen og kroppen være 90 grader. Sænk dine ben glat og langsomt til højre og derefter til venstre uden at løfte dine hæle fra gulvet. Det er nødvendigt at holde benens position i 45-50 sekunder. Udfør øvelsen 6-8 gange.

Trin 5

Kryds dine ben foran dig, mens du sidder på gulvet. Træk dine hænder op i "låsen". Hold positionen i 50-60 sekunder. Gør det 5-6 gange.

Anbefalede: