Sådan Fjernes En Mave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Mave
Sådan Fjernes En Mave

Video: Sådan Fjernes En Mave

Video: Sådan Fjernes En Mave
Video: Как почистить требуху за одну минуту. Требуха. Рубец. Как почистить требуху 2024, April
Anonim

Sommer, sol, hav, strand. Og du pakket dig ind i en pareo fra top til tå. Om vinteren slapper vi af og tillader os at få et par ekstra pund, og så begynder vi at kæmpe med komplekser. Hver pige har sine egne særegenheder i figuren, men oftest lider abs og sider af søde donuts og sodavand. Og nu ødelægger den resulterende mave hele billedet. Lad os prøve at ordne det.

Sådan fjernes en mave
Sådan fjernes en mave

Nødvendig

Kosmetik til kropshudelasticitet, cremer, olier; springtov, bøjle, træningsmåtte, motionscykel eller løbebånd

Instruktioner

Trin 1

Du skal være opmærksom på din livsstil og etablere den rigtige diæt: det anbefales at have det sidste måltid inden kl. 19.00. Spis mere friske grøntsager og frugter, minimer indtagelsen af salt, stegte og stivelsesholdige fødevarer, drik cirka to liter rent vand dagligt. Sund søvn er 8 timer, ikke tre timer om natten og fem om dagen, men en hel nats hvile. Bevæg dig mere, gå i den friske luft.

Trin 2

Begge procedurer i skønhedssalonen og dem, du selv kan gøre hjemme, kan forbedre din hudtilstand. Brug produkter til atonisk hud for fasthed og tone. Følg instruktionerne: hvis der står, at det er nødvendigt at gnide cremen ind med masserende bevægelser om morgenen og om aftenen, betyder det, at en engangsbrug pr. Dag ikke vil være nok. Forsøm ikke tipene til anvendelse: hvis det er skrevet, hvad man skal bruge efter et kontrastbruser, massage, træning, afhænger effekten af alle de anførte forhold.

Trin 3

Foldene, der er dannet på maven, forsvinder ikke fra en pressesving, fedtaflejringer er meget snedige væsner, derfor er opvarmning nødvendig inden hovedtræningen. Jo hurtigere pulsen bliver, jo hurtigere begynder kalorierne at blive forbrændt. Derfor skal du inden træningsprogrammet vælge en af opvarmningsmulighederne for dig selv: femten minutters løb med skiftende hastighed, springtov mindst 200 gange, motionscykel eller bøjle, massage eller metal.

Trin 4

Gruppe øvelser til pressen: • Liggende på ryggen, hænderne bag hovedet, benene kan bøjes i knæene, fødderne presses mod gulvet. Vi svinger pressen med 3 sæt med 20 elevatorer. Stræk så meget som muligt efter hvert sæt, og slapp derefter af dine muskler helt.

• Udgangsposition - når du ligger ned, er hænderne langs kroppen. Træk benene bøjet ved knæene til brystet, løft bagdelene fra gulvet. To tilgange 20 gange.

• Igen fjerner vi vores hænder bag hovedet, nu løfter vi skulderbæltet og strækker hagen til knæene, mens fødderne presses til overfladen. Prøv ikke at spænde dine nakkemuskler. Disse øvelser udføres med en pause på ikke mere end et minut efter hinanden.

Trin 5

Den anden gruppe på musklerne i den skrå presse: • Vrid kroppen i sving. Liggende på ryggen, hænderne bag hovedet, benene bøjet i knæene. Løft kroppen og nå med højre albue til venstre knæ. Tyve bevægelser og i to tilgange, mens pressen altid er anspændt, rører skulderbæltet slet ikke gulvet, lænden og bagdelene tjener som omdrejningspunktet.

• Udgangspositionen ændres ikke, forskellen er, at benene er bøjet i knæene i en vinkel på 45 grader. Vi drejer begge knæ til venstre og berører gulvet med dem, og kroppen forbliver ubevægelig. Ben, hofter, abs arbejde, skulderbæltet er afslappet. Vi vender tilbage til startpositionen og drejer derefter til højre. Drejningerne udføres i et gennemsnitligt tempo uden pauser - op til 15 omdrejninger i et løb.

• Den sidste øvelse: at ligge på din side, læne dig på en bøjet albue, hjælpe med at opretholde balance med den anden hånd. Løft begge ben op på samme tid og træk ottende i luften. 10 gange på hver side.

Anbefalede: