Sådan Mister Du 7 Kg På 3 Måneder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mister Du 7 Kg På 3 Måneder
Sådan Mister Du 7 Kg På 3 Måneder

Video: Sådan Mister Du 7 Kg På 3 Måneder

Video: Sådan Mister Du 7 Kg På 3 Måneder
Video: Kan Jeg Tabe Mig 20 Kg på 3 Måneder? | FIT MED FEDE | Afsnit 1 2024, Kan
Anonim

At have en smuk figur er mange pigers drøm. Men de fleste har overvægt, hvilket gør det vanskeligt at have ideelle former. Hatefedt giver ikke plads til korte nederdele, shorts og stilfulde T-shirts. Du er nødt til at tage "klæder" på for at skjule alle manglerne. Hvis du befinder dig i en lignende situation, er det tid til at handle.

Sådan mister du 7 kg på 3 måneder
Sådan mister du 7 kg på 3 måneder

Hvor mange kg det er sikkert at tabe på en måned

Det maksimalt tilladte vægttab på en måned er 2-3 kg. At miste denne mængde fedt vil ikke skade din krop. Igen afhænger det hele af, hvor meget overvægt du har, for nogle mennesker er det nok at tabe ikke mere end et kilo om måneden. Og et kraftigt vægttab, for eksempel med 10 kg pr. Måned, har endnu ikke været til gavn for nogen. Under sådanne forhold tænder kroppen hurtigt på forsvarsmekanismer og begynder at akkumulere fedt "til en regnvejrsdag." Som et resultat returneres alle de mistede kilo efter en kort periode.

Sådan mister du 7 kg på 3 måneder

Hvis du vil tabe ca. 7 kg, er det meget muligt at gøre det på bare tre måneder. Det vigtigste er klart at forstå det endelige mål og følge nogle regler, nemlig: Ernæring er en af de vigtigste faktorer i at tabe sig. Først og fremmest skal du være opmærksom på, hvad og hvornår du spiser. Fjern mel, sødt, stegt, røget og for salt fra din kost. Fokus på sunde, naturlige fødevarer. Glem fastfood og "død" mad fra dåser. Spis ofte (4-6 gange om dagen) og i små måltider. Det sidste måltid skal være 3-4 timer før sengetid. Bevægelse er liv. Den anden vigtige faktor, der bidrager til hurtigt vægttab, er sport. Et besøg i gymnastiksalen og interval jogging flere gange om ugen er ideelt. Korrekt ernæring og sport vil gøre tricket, du vil ikke kun slippe af med det hadede fedt, men også få en lille muskelmasse, der bruger kalorier selv under hvile. Derudover bliver din hud og hudfarve meget smukkere.

Hvis du ikke har mulighed for at gå i gymnastiksalen eller løbe, skal du lave lette øvelser om morgenen og om muligt gå i den friske luft så meget som muligt. Walking er også god til at stimulere vægttab.

Se din vandbalance. For at fjerne toksiner fra kroppen og opretholde normal vandbalance skal du drikke mindst 2 liter rent, ikke-kulsyreholdigt vand dagligt. En anden fordel ved vand er, at det fremskynder stofskiftet.

Protein-kulhydrat veksling

Der er en anden pålidelig måde at tabe sig på. Hvis du træner, er den populære cyklus noget for dig: 2-3 dage med protein, 1 dag med højt kulhydratindhold, 1 dag med moderat indtag af protein og kulhydrat. Du kan endda arrangere 4-5 proteindage, men ikke mere, så kroppen ikke begynder at bruge muskelmasse som brændstof.

Anbefalede: