Sådan Pumpes Op Om Seks Måneder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Op Om Seks Måneder
Sådan Pumpes Op Om Seks Måneder

Video: Sådan Pumpes Op Om Seks Måneder

Video: Sådan Pumpes Op Om Seks Måneder
Video: Spiller fortnite efter 6 måneder og det her sker... 2024, Kan
Anonim

Mænd er ofte utilfredse med deres fysiske form, så spørgsmålet om, hvordan man bygger muskler, plager mange. Men for de fleste forbliver ønsket om at have en smuk figur bare et ønske. For at opbygge gode muskler skal du alvorligt og regelmæssigt træne i gymnastiksalen. Minimumsperioden for resultatets udseende er 5-6 måneder.

Sådan pumpes op om seks måneder
Sådan pumpes op om seks måneder

Er det nødvendigt

  • - konsultation med en fitnessspecialist
  • - øvelser med en vægtstang
  • - diæt med højt proteinindhold
  • - rigelig drink
  • - hvile mellem træning.

Instruktioner

Trin 1

Før du begynder at træne, skal du bestemme din kropstype. Hver af dem kræver en lidt anden tilgang, både i ernæring og i organisering af klasser. Selvom de grundlæggende principper for at få muskelmasse naturligvis er de samme.

Trin 2

Forsøg ikke selv at oprette et træningsprogram. For at muskler skal vokse hurtigt, har du brug for en kompetent tilgang til at organisere belastninger. Bedre at bruge lidt penge på professionel rådgivning fra en fitnessinstruktør end at spilde penge og tid på ubrugelige aktiviteter.

Trin 3

Træn i gymnastiksalen tre gange om ugen. Styrketræning er afgørende for både mænd og kvinder. Det er vægttræning, der forårsager muskelvækst.

Trin 4

Forsøg ikke at pumpe muskler isoleret. Det tager dig for lang tid. Træn de største muskelgrupper: lats, bryst?, Biceps, glutes, abs, quads. De danner en smuk atletisk silhuet.

Trin 5

Arbejd med frie vægte. Barbell øvelser giver dig mulighed for samtidig at engagere alle større muskelgrupper. De får også væksthormon til at fungere. Dette forkorter træningstiden.

Trin 6

Sørg for at medtage deadlifts, brystpresser og barbell squats i din træning. Disse øvelser forårsager maksimal muskelvækst og kaldes grundlæggende øvelser.

Trin 7

Lav grundlæggende øvelser under opsyn af en partner eller instruktør, i det mindste for første gang. Deres effektivitet er meget høj, men afhænger direkte af den rigtige teknik.

Trin 8

Glem ikke, at muskler skal hvile godt for aktiv vækst. Jo mere intens belastningen er, jo længere skal resten være. Sørg for at udføre strækøvelser. De øger styrkekomponenten med 19%.

Trin 9

Forsøg at øge belastningen ved at øge apparatets vægt og ikke med antallet af gentagelser eller ved at reducere pauserne mellem sætene.

Trin 10

Drik masser af vand. Muskel består af 80% af det, så dehydrering fører til tab af muskelmasse. Det er ikke tilfældigt, at processen med muskelreduktion kaldes "tørring".

Trin 11

Dine muskler har brug for protein for at vokse aktivt. De bedste proteinkilder er kød og fisk. Hvis du har problemer med at være overvægtig, skal du foretrække kalkunkød. Det har den mindste mængde fedt, og protein er næsten 50% af den samlede vægt. Den mest nyttige af korn er boghvede.

Anbefalede: