Sådan Udvikles Armstyrke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikles Armstyrke
Sådan Udvikles Armstyrke

Video: Sådan Udvikles Armstyrke

Video: Sådan Udvikles Armstyrke
Video: Мой первый самодельный квадрик ЖУЖА ! Летает как пуля !!! 2024, April
Anonim

Stærke, pumpede arme er næsten det primære mål for gymnastikere. For at kunne pumpe dine arme kompetent har du brug for perfekt overholdelse af teknikken, ellers fordeles belastningen, der skal gå på dem, over andre muskler i kroppen. De vigtigste muskelgrupper, du skal arbejde på, mens du pumper dine arme, er biceps, triceps, skuldre og underarme.

Sådan udvikles armstyrke
Sådan udvikles armstyrke

Instruktioner

Trin 1

For at arbejde på biceps anbefales det at bruge en EZ-vægtstang og færdiggøre undersøgelsen af hver biceps separat med håndvægte. Arbejd først med krøller i stående stilling, du kan svinge kroppen let og derefter gå videre til krøller med en vægtstang på Scott-bænken. Derefter skal du arbejde hver arm separat med håndvægte og på en Scott-bænk.

Trin 2

Når du træner triceps, skal du huske, at det skal trænes til fuldstændig fiasko - så du ikke kan gennemføre noget komplet sæt. Begynd med en E-Z vægtstangsforlængelse bag dit hoved i en tilbøjelig position, efterfulgt af en håndvægtforlængelse i hver hånd. Fortsæt derefter med den nedadgående forlængelse af armene på maskinen med blokken. Under alle disse øvelser skal din ryg forblive lige, ikke svinge. Hvis du ikke kan udføre øvelsen uden at bevæge dig, skal du tage mindre vægt.

Trin 3

Arbejd på dine skuldre og underarme. For at pumpe den første skal du bruge håndvægtløfterne til siderne og foran dig samt løfte vægtstangen bag hovedet, mens du sidder. Lav disse øvelser i ti gentagelser, indtil du kan gennemføre dem fuldt ud. For at opbygge dine underarme skal du bare udføre alle øvelserne med bomuldshandsker, men du kan også udføre en omvendt grebstanglift til biceps til fiasko.

Anbefalede: