Sådan Tvinger Du Dig Selv Til At Dyrke Sport

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tvinger Du Dig Selv Til At Dyrke Sport
Sådan Tvinger Du Dig Selv Til At Dyrke Sport

Video: Sådan Tvinger Du Dig Selv Til At Dyrke Sport

Video: Sådan Tvinger Du Dig Selv Til At Dyrke Sport
Video: Обе семьи легендарно соснули ► 7 Прохождение Red Dead Redemption 2 2024, Kan
Anonim

“Jeg burde gå i sport i lang tid …” - tænker du, men du fortsætter med at tilbringe dine aftener og se tv og blive ked af de stigende folder på din mave. Det må have været længe siden, men her kan du overbevise dig selv om, at dette virkelig skal gøres? Nogle gange kan det være meget svært at rive dig væk fra din hverdag (eller fra sofaen) og engagere dig i din fysiske forbedring. Hvis du har et ønske om at gå i sport, men på en eller anden måde fungerer alt ikke for at starte, men følgende tip er til dig.

Der er ingen mennesker, der ikke har brug for fysisk aktivitet
Der er ingen mennesker, der ikke har brug for fysisk aktivitet

Instruktioner

Trin 1

Overbevis dig selv om, at du virkelig har brug for at træne. Du vil altid finde undskyldninger - der er ingen tid, "Jeg er allerede aktiv nok", "sport er ikke noget for mig, jeg er i god form" og meget, meget mere. Alle disse forbehold er fjernhentede, men så længe der er mindst én, vil det forhindre dig i at komme i gang. Der er ingen mennesker, der ikke har brug for fysisk aktivitet for at opretholde sundhed og udholdenhed. Og du kan helt sikkert skære tre timer om ugen ud.

Trin 2

Planlæg tid til træning. Få din tykke, kladrede dagbog ud, og afsæt et par specifikke timer til sport. Sørg for at afsætte bare separate timer til træning, stol ikke på det abstrakte "når tiden er inde", for du vil helt sikkert finde noget at gøre med denne gang senere, for eksempel at spise chips foran tv'et.

Trin 3

Find dig selv en partner. Bedre endnu, et par ligesindede mennesker, der begynder at studere sammen med dig. I vil konstant støtte og drille hinanden, når nogen vil blive dovne. Desuden er det altid sjovere at være i et selskab end alene.

Trin 4

Vælg den sport, du kan lide. Ingen vil gøre, hvad han ikke kan lide. Heldigvis tilbyder fitnessklubber nu ethvert sportsprogram, så du nemt kan finde noget, der passer dig. Eller måske begræns dig til regelmæssig jogging i den friske luft. Det vigtigste er, at du nyder det.

Trin 5

Stop med at sammenligne dig selv med andre. Hvis du i fitnessrummet så nogen med smukke terninger på pressen og tænkte: "Jeg vil aldrig få succes!", Så vil du virkelig ikke få succes. Du er dig, og det er op til dig, hvordan tingene går.

Trin 6

Stop med at veje dig selv hver dag. Hvis du beslutter dig for at tabe dig gennem fysisk aktivitet, skal du stoppe med at spore din vægt hver dag - den falder ikke så hurtigt, og du bliver ked af, at du ikke får resultatet. Udfør kontrolvejninger en gang om ugen.

Trin 7

Gør det til en regel at arbejde ud af ubesvarede klasser. Hvis du gik glip af en træning en gang og besluttede, at det var okay, så vil du gå glip af både den anden og den tredje og endelig helt opgive sporten.

Trin 8

Faktisk burde dette trin være helt i starten, men jeg vil gerne afslutte dem. Sæt dig selv et mål. Hvad vil du have fra at dyrke sport? Forbedre din figur? Forbedre sundheden? Definer dit mål og gå mod det.

Anbefalede: