Sådan Forstørres Børsten På Hånden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forstørres Børsten På Hånden
Sådan Forstørres Børsten På Hånden

Video: Sådan Forstørres Børsten På Hånden

Video: Sådan Forstørres Børsten På Hånden
Video: Slik masserer du hesten 2023, Marts
Anonim

Måder er endnu ikke opfundet for at øge hændernes volumen markant. Men på samme tid er der en hel række forskellige øvelser til træning af hænder og fingre. De er designet til at øge slagkraften og holde armmusklerne i god form. Så nedenfor er de vigtigste måder at træne dine hænder på.

Sådan forstørres børsten på hånden
Sådan forstørres børsten på hånden

Instruktioner

Trin 1

Den billigste og nemmeste måde er at træne dine arme med en ekspander. I stedet for en ekspander kan du bruge en tennisbold (andre bolde fungerer ikke, da de ikke har tilstrækkelig stivhed) eller plasticine.

Trin 2

Træk op og hænger på den vandrette stang, og røret skal have en større diameter. Du kan også flytte dine hænder langs den vandrette bjælke. For komplikation anbefales denne øvelse at udføres med våde hænder. Det tilrådes at lave de længste pull-ups og hængninger.

Trin 3

Først skal du tage en rund pind med et hul i midten. Et reb føres gennem hullet, det skal være stift fastgjort. I slutningen af rebet skal du binde en håndvægt, kettlebell eller pandekage. Ved at vinde eller dreje rebet på en pind træner du dine hænder.

Trin 4

Til den næste øvelse skal du finde en knebne. Når du har taget en stabil position, skal du ramme dækket fra bilen. Over tid skal du tage alt tættere på enden af håndtaget. Denne øvelse kan udføres med en eller to hænder.

Trin 5

Bind en håndvægt med passende vægt til enden af bæltet. Yderligere, krøller bæltet i en knytnæve, hæver du håndvægten og sænker den derefter.

Trin 6

Løftning af en vægtstang eller kettlebell "til biceps". Tag først den rigtige position: krop lige, greb ovenfra, bar i sænkede hænder. Når du ånder ud, skal du løfte vægtstangen og kun bøje albueleddene. Fortsæt med at udføre øvelsen, indtil du ikke er i stand til at løfte stangen til brystet. Prøv derefter at løfte dit sted, hvor du kan, med en forsinkelse i den øverste position. Vær forsigtig, denne øvelse kan skade dine albuer, især hvis de allerede er blevet beskadiget.

Populær af emne.