Hvor Hurtigt Vokser Musklerne?

Indholdsfortegnelse:

Hvor Hurtigt Vokser Musklerne?
Hvor Hurtigt Vokser Musklerne?

Video: Hvor Hurtigt Vokser Musklerne?

Video: Hvor Hurtigt Vokser Musklerne?
Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2023, Marts
Anonim

Muskelvæksthastigheden påvirkes af et stort antal faktorer, herunder alder, kropsform, ernæring, mængde hvile og psykologisk tilstand. Med et korrekt designet træningsprogram og en afbalanceret diæt kan du øge muskelvæksthastigheden.

Hvor hurtigt vokser musklerne?
Hvor hurtigt vokser musklerne?

Instruktioner

Trin 1

Jo yngre kroppen er, desto hurtigere vokser musklerne. Den maksimale vækst af muskelmasse kan opnås i en alder af 13-20, når kroppen udvikler sig hurtigst.

Trin 2

En vigtig rolle spilles her af atletens ernæring, fordi kroppen absorberer kun byggemateriale til muskler gennem mad, som skal være rig på proteiner og kalorier. Måltiderne skal deles 4-5 gange om dagen og spises i små portioner. Med en afbalanceret diæt kan du opnå maksimale resultater i vækstrate.

Trin 3

I løbet af de første 6 måneders træning gennemgår musklerne en periode med tilpasning til øgede belastninger. I øjeblikket sker den hurtigste stigning i masse. I det første år kan du opnå en stigning på 2-3 kg "ren" muskelvægt. I fremtiden falder udviklingshastigheden markant, og træning begynder at kræve mere indsats og tid.

Trin 4

I de første 3 år kan atleten få ca. 20% af muskelmassen sammenlignet med den oprindelige vægt, dvs. med en højde på 180 cm og en vægt på 80 kg på 3 år kan du "vokse" med 10-15 kg. I dette tilfælde kan volumenet af brystmusklerne øges med 10-15 cm, og biceps med ca. 3-5 cm. Efter fem års træning stiger vægten til 30% eksklusive fedtvæv.

Trin 5

Det er værd at huske, at muskler vokser bedst i hvileperioden. Du bør ikke udføre udmattende træning, hvorefter du kun bliver træt. Belastning og hvile skal skiftes. Mellem træning er det nødvendigt, at pausen er ca. 1-3 dage, afhængigt af hvordan du har det. Den mindste mængde søvn under træning er 7-8 timer.

Populær af emne.