Sådan Lærer Du At Stå Op I Dine Arme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Stå Op I Dine Arme
Sådan Lærer Du At Stå Op I Dine Arme

Video: Sådan Lærer Du At Stå Op I Dine Arme

Video: Sådan Lærer Du At Stå Op I Dine Arme
Video: Аризона, Юта и Невада - Невероятно красивые места Америки. Автопутешествие по США 2024, Kan
Anonim

Evnen til at stå op på dine hænder afhænger af flere faktorer. De vigtigste er armene, rygmusklerne, mavemusklerne og en følelse af balance. Vær opmærksom på udviklingen af de nødvendige kvaliteter, og du kan ikke kun stå på dine hænder, men også gå på dem.

Sådan lærer du at stå op i dine arme
Sådan lærer du at stå op i dine arme

Instruktioner

Trin 1

Liggende push-ups, push-ups på de ujævne barer, pull-ups og øvelser med håndvægte hjælper med at øge styrken i hænderne. For at styrke dine rygmuskler skal du løfte dine arme og ben samtidigt, mens du ligger på din mave. Samtidig strækkes armene fremad, tæerne trækkes. Du skal gå ned til startpositionen glat, langsomt. Du kan pumpe pressen ved hjælp af at løfte torsoen fra en liggende stilling, hænderne bag hovedet. Den anden øvelse er samtidige eller skiftende benløfter i en ret vinkel opad og en jævn sænkning ned, arme langs kroppen. Hvis du holder torsoen i en liggende stilling, udvikles den statiske styrke i ryg- og mavemusklerne og samtidig styrker armene. Læg vægt på at ligge, træk din mave ind, ret din ryg, se lige frem. Hold støtten liggende i 30 sekunder eller mere. Lav tre sæt til hver øvelse.

Trin 2

Øvelser med samme struktur hjælper med at udvikle en følelse af balance og forberede dig på at stå på dine hænder: et stativ på skulderbladene, et stativ på hovedet. Stativet på skulderbladene udføres uden at støtte torsoen med dine hænder: læg dig på ryggen, armene langs torsoen, håndfladerne ned. Løft dine ben og torso op vinkelret på gulvet. Stræk tæerne mod loftet. Hovedstativet udføres med hænderne på gulvet. Det er bedre at lægge en lille pude under hovedet eller udføre et stativ på en gymnastikmåtte. For at få balance skal du først gøre en holdning med bøjede ben og gradvist rette dem.

Trin 3

Lær at stå trygt på hænderne mod væggen, og fortsæt derefter til fritstående på dine hænder. Gå ud i en holdning med en gynge: stræk armene op, gå fremad med det ene ben, bøj i nederste del af ryggen og læg dine hænder på gulvet, mens du udfører en opadgående svingning med et stående ben bagved. Sæt dine fødder på væggen, bøj ikke albuerne. Gør håndstanden ikke understøttet først på gymmåtter i et rummeligt rum. Prøv at udføre øvelsen med en erfaren instruktør eller ledsager. Forsikring udføres fra siden. Når du har styrket dine muskler og udviklet en følelse af balance, vil du være i stand til at stå på dine hænder uden at blive forringet.

Anbefalede: