Sådan Undviger Du Et Angreb

Indholdsfortegnelse:

Sådan Undviger Du Et Angreb
Sådan Undviger Du Et Angreb

Video: Sådan Undviger Du Et Angreb

Video: Sådan Undviger Du Et Angreb
Video: АСМР 💙 ХИНАТА ОСМОТРИТ ТВОЙ ШАРИНГАН 👀 Осмотр Глаз | ASMR EYE EXAM [+Sub] 2024, April
Anonim

I den moderne verden er der mange hooligans i gaderne. Og ikke alle almindelige forbipasserende, civile er en bokser eller er involveret i kamp mod hånd. Så det gør ikke ondt at vide noget eller to om at undvige et angreb.

Sådan undviger du et angreb
Sådan undviger du et angreb

Instruktioner

Trin 1

Det vigtigste at være opmærksom på er din indre fred. Den psykologiske side er meget vigtig her. Husk, at mobbere har et langt fra korrekt, forvrænget verdensbillede. Sandheden er på din side. Skab en afbalanceret og selvsikker holdning.

Trin 2

Mærk afstanden mellem dig og din modstander. Forestil dig i dit hoved, hvad og på hvilken tid han er i stand til at gøre noget mod dig (strejke, fange osv.). Hvis han er 1, 5-2 meter væk fra dig og prøver at strejke, skal du tage et skridt tilbage, og han når ikke dig hverken med hånd eller fod.

Trin 3

Hvis fjenden er tæt nok (ca. en meter væk fra dig), skal du holde øje med ham nøje og føle, hvad han vil gøre. Hans holdning, håndposition og blik kan let forråde ham.

Trin 4

Så han prøver at ramme dig og være mindre end en armlængde væk fra dig. Hvis slaget går til venstre i forhold til dig, det vil sige modstanderen prøver at ramme med sin højre hånd, afvige til højre og lidt bagud, som om skråt. I dette tilfælde bøjes ikke med din nakke, men med hele din torso. Hvis slaget påføres til venstre, skal du udføre en lignende hældning henholdsvis til venstre. Hvis modstanderen slår et direkte slag, skal du bruge den laterale torso til at vippe til højre, hvis du er højrehåndet og til venstre, hvis du er venstrehåndet, for at modangribe med en stærk hånd.

Trin 5

Vigtigst er det, at altid være med ro og ro, arbejde på dig selv.

Trin 6

Når du mødes med en modstander, der har til hensigt at kæmpe, skal du sørge for at analysere hans enhver bevægelse, blik, position samt tøj, der kan hjælpe dig med at fange eller begrænse nogle af hans bevægelser komfortabelt. Gør dig klar til alt.

Trin 7

Tilmeld dig selvforsvarskurser eller gå til bokseafsnittet, hvor du kan lære de lektioner, du har brug for.

Anbefalede: