Sådan Pumpes Dine Arme Op

Sådan Pumpes Dine Arme Op
Sådan Pumpes Dine Arme Op

Video: Sådan Pumpes Dine Arme Op

Video: Sådan Pumpes Dine Arme Op
Video: Her Kommer Dine Arme Små 2023, December
Anonim

Tanker om fysisk kondition besøger os alle. Dette gælder især for den mandlige befolkning, der ønsker at få smukke og stærke hænder.

Sådan pumpes dine arme op
Sådan pumpes dine arme op

Selvfølgelig vil du ikke kun kunne pumpe dine hænder, men det er hele pointen. Metoden beskrevet nedenfor er designet til hjemmebrug. Alt hvad du behøver er en vandret bjælke og en times tid hver dag. Hvis du har meget mere tid, jo bedre for dig.

Så for at pumpe op i armens muskler er du bare nødt til at udføre en række øvelser på den vandrette bjælke og på gulvet. For at gøre din træning mere udfordrende, bruger du en meget enkel metode. Du skal tage en rygsæk og lægge en bog i den, dette er helst en encyklopædisk udgave, de er store og tunge. I løbet af træningen tilføjer du bøger til din rygsæk. Du tager rygsækken på og udfører øvelserne med den.

Øvelser til at pumpe dine arme op på den vandrette bjælke. Tag fat i stangen med et greb, med dine hænder skulderbredde fra hinanden. Du skal trække langsomt og målrettet op. Sådan får musklerne mest stress. Derudover skal en rygsæk med bøger være klædt omvendt, dvs. være på brystet. Dette komplicerer opgaven betydeligt.

Den anden tilgang er at ændre dit greb og smide rygsækken bag ryggen. Tag fat i toppen af bjælken med alle dine fem hænder. Når du trækker den vandrette stang op, "læg" bag hovedet. Træk dig selv op gradvist, inhalér ned - træk vejret op.

Den tredje tilgang, tag den vandrette bjælke med hænderne "mod dig". Det er behageligt at trække op i denne position, så træk op i et hurtigt tempo. En rygsæk med bøger er efterladt.

Gå derefter videre til push-ups. Glem ikke rygsækken og ekstra belastning. Hænderne er skulderbredde fra hinanden, benene sammen, kroppen lige. I denne position skal du starte push-ups.

Alle øvelser anbefales at udføre et ulige antal gange. Inden du starter metoden, skal du straks beslutte, hvor mange øvelser der skal udføres, dette giver dig mulighed for at beregne styrken. Undervisning bør gennemføres regelmæssigt, den eneste måde du hurtigt kan pumpe dine arme op på. Øv, øv dig og succes for dig.

Anbefalede: