Verdensmesterskabs Topscorere

Verdensmesterskabs Topscorere
Verdensmesterskabs Topscorere

Video: Verdensmesterskabs Topscorere

Video: Verdensmesterskabs Topscorere
Video: КАЖДЫЙ САМ ЗА СЕБЯ В БИТВЕ В БЕДРОКОВОЙ КОРОБКЕ НА CRISTALIX! 2024, April
Anonim

I gruppespillet til FIFA verdensmesterskabet i Brasilien spillede alle 32 landshold tre kampe. Den gennemsnitlige præstationsevne for disse møder var på et højt niveau, så nu kan vi tale om de bedste målscorere i starten af mesterskabet.

Neimar_
Neimar_

Blandt de mest produktive målscorere i starten af verdensmesterskabet er det værd at fremhæve tre spillere, der scorede fire mål i modstandernes mål.

Neymar

Den brasilianske angriber Neymar er et af Pentacampires største håb om guldmedaljer. Fodboldspilleren har allerede vist sit talent som en rigtig fremad i de første tre kampe. I det første møde med det kroatiske hold scorede Neymar to gange, derefter fulgte en målløs uafgjort med Mexico. I det sidste møde i gruppespillet spillede Brasilien mod Cameroun. Neymar udstedte en dobbelt igen, hvilket gjorde det muligt for Pentacampion-angriberen at blive den første blandt spillerne fra resten af landsholdene, der formåede at score fire mål.

Lionel Messi

Lederen og kaptajnen på det argentinske landshold hænger ikke bag den brasilianske angriber med hensyn til ydeevne. I modsætning til Neymar har Messi scoret i hver kamp i gruppespillet. Desuden vandt Lionels mål i to spil. Messi scorede en gang i portene til holdene i Bosnien og Iran, og den nigerianske angriber sendte så mange som to mål i første halvleg.

Thomas Muller

Den tyske angriber blev den første spiller, der scorede et hattrick ved verdensmesterskabet. I den tyske debut mod Portugal scorede Müller tre mål. I det næste spil mod Ghana kunne angriberen ikke skelne sig, men i den tredje rundes kamp scorede Muller det eneste og vindende mål mod Nigerias landshold. Således fangede den tyske angriber Messi og Neymar med hensyn til scorede mål.

Ud over disse spillere bemærker statistikken flere navne på dem, der var i stand til at adskille sig tre gange. Spillere som Robin Van Persie, Arjen Robben, Enver Valencia, Djerdan Shaqiri, Karim Benzema er de vigtigste forfølgere af de bedste målscorer for FIFA verdensmesterskabet i Brasilien.

Anbefalede: