Hvordan Bookmakere Beregner Arbers

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Bookmakere Beregner Arbers
Hvordan Bookmakere Beregner Arbers

Video: Hvordan Bookmakere Beregner Arbers

Video: Hvordan Bookmakere Beregner Arbers
Video: Как найти арбитражные ставки - 3 надежных метода! 2024, Kan
Anonim

Blandt uerfarne spillere er der en opfattelse af, at du virkelig kan blive rig på de såkaldte “gafler”. Men hvis du ser på forskellige fora og publikum om væddemål, så diskuterer de oftere end "surebets" selv kampen mod "surebets". For at forstå, om bookmakere virkelig kæmper med dem, skal du forstå, hvor effektiv surebetsstrategien er.

Hvordan bookmakere beregner
Hvordan bookmakere beregner

Hvad er surebets?

Svaret på dette spørgsmål ligger i selve navnet, strategien med at satse på “surebets” indebærer forgrening. Et væddemål skal overlappe det andet væddemål, så der under alle omstændigheder er en gevinst. For at spille et surebet skal du finde en begivenhed med to resultater, og oddsene skal være højere end 2. Ellers er surebetstrategien ikke rentabel.

Der er også sværere, tredobbelte og endda firdoblede gafler, men de kræver højere odds, hvilket betyder, at de er endnu sværere at fange. Det er værd at bemærke her, at sådanne "surebets" er ekstremt sjældne, bookmakere bygger kompetent deres linje og giver ikke en særlig mulighed for at vinde hundrede procent.

Tidligere var det ofte muligt at snuble over "mistænkelige" koefficienter, men det skyldtes normalt en programfejl. Det var på sådanne sårbarheder i bookmakerens software, at "arberne" spillede. Bookmakere står ikke stille og forbedrer konstant algoritmerne til beregning af odds. I dag er det næsten umuligt at møde en sådan fejl.

Også dobbelt indsatser på en begivenhed falder ind under begrebet "surebet". Hvis du satser på "total over" i begyndelsen af kampen og odds på 2,5, kan du tage "total under" med odds på 2 eller mere på farten. Disse væddemål betragtes ikke som en sårbarhed eller en krænkelse.

Kæmp mod arbers

For 5-10 år siden var fejl i softwaren og i linjen med koefficienter udbredt. Dette blev brugt af især snedige væddemålsfans. Men for at identificere dem var det nødvendigt at bruge en enorm mængde tid og kræfter. Konstant visning af linjen og analyse ved output gav en ret beskeden stigning.

For surebets var fortjenesten i gennemsnit ca. 2-3%. Det var simpelthen urentabelt at gøre sådanne ting med lidt kapital, det er lettere at omhyggeligt analysere linjen og foretage en enkelt indsats end konstant at fange sådanne”gafler”. Med en masse kapital er sådanne operationer meget lette at spore, og der er stor risiko for, at kontoen bliver forbudt.

Det var sådan før. I dag er der næsten ingen fejl i køen, og derfor er det næsten umuligt at fange den "rigtige gaffel". Gafler, der forekommer i løbet af en kamp, er ikke en overtrædelse af væddemålsreglerne, og faktisk straffes ikke kunder, der benytter sig af "muligheden".

Ikke desto mindre er der mange rygter og myter om, at succesrige spillere udsættes for forskellige straf fra bookmakere. En af de mest almindelige er “at skære højderne”. Med enkle ord, hvis den maksimalt tilladte sats er 500 tusind eller mere, kan det for "skære" konti være 5-20 tusind. Faktisk spiller moderne bookmakere retfærdigt, og det er meget rentabelt for dem uden falske teknikker. "Cutting" udføres på grund af overtrædelse af reglerne af klienten og ikke af hensyn til hans bedrag.

Anbefalede: