Hvordan Bookmakere Bekæmper Vellykkede Spillere

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Bookmakere Bekæmper Vellykkede Spillere
Hvordan Bookmakere Bekæmper Vellykkede Spillere

Video: Hvordan Bookmakere Bekæmper Vellykkede Spillere

Video: Hvordan Bookmakere Bekæmper Vellykkede Spillere
Video: How Bookmakers Make Money 2024, Kan
Anonim

Der er en opfattelse blandt internetbrugere og især blandt "professionelle" spillere, at bookmakere aktivt kæmper for de mest succesrige spillere. Er det virkelig?

Hvordan bookmakere bekæmper succesrige spillere
Hvordan bookmakere bekæmper succesrige spillere

Årsager til myten

Hvis du ser på forskellige grupper på sociale netværk og kanaler på YouTube, ser det ud til, at bookmakere virkelig gør alt for at forhindre, at en simpel spiller vinder. Samtidig går antallet af sådanne "succesrige" bogstaveligt talt fra skalaen, næsten hvert sekund åbent "bøjer bøgene" og straffes for dette.

Uanset hvilken strategi "klienten" følger, når han spiller på sport, efterlader 90% af spillerne deres penge på kontoret. Og dette sker frivilligt, de mister dem bare. Meget ofte kan du finde oplysninger om de heldige, der virkelig vandt et stort beløb, men som regel har de ingen problemer med at modtage penge.

I de fleste tilfælde består "kampen mod de succesrige spillere" simpelthen. For det første tiltrækker sådan information altid jægere til fornemmelser og åbenbaringer. Således tiltrækker forskellige internetfigurer simpelthen opmærksomhed og et nyt publikum. For det andet mange "spilmisbrugere", som ikke er i stand til at opgive sportsvæddemål, på denne måde retfærdiggør simpelthen deres fiaskoer. Efter deres mening er det meget vigtigere end at drage konklusioner og forstå grundene til deres umådelige og meget ødelæggende lidenskab at beskylde kontoret for bedrag.

Sportsvæddemål, som ethvert lotteri, indebærer risiko, og det er simpelthen umuligt at vinde til enhver tid. Der er ikke en person, der har tjent kapital ved at satse og fortsætter med at vinde med succes. Det er umuligt at få en permanent indkomst på væddemål, formue er en lunefuld og grusom dame. Selv hvis nogen er heldige at "skære jackpotten", er det rimeligt at bruge disse penge til forretning og ikke returnere dem til det samme kontor i små portioner.

Tricks fra bookmakerne

Ikke desto mindre bruger bookmakere stadig nogle tricks. Men dette gælder ikke for individuelle "succesrige" spillere, men påvirker absolut alle bookmakerkunder. Kontorerne værdsætter deres omdømme, og i et stærkt konkurrencepræget miljø vil de simpelthen ikke løbe ind i en stor skandale, der ville ende i retssager og et forbud mod forretning. I de senere år har bookmakerne i høj grad revideret revisionen af priser og odds. Hvis det for to år siden virkelig var muligt i bookmakeren at “skaffe penge” og holde sig flydende, er det i dag meget sværere at gøre det.

Fra de tilgængelige væddemål fjernes de "mest passerende" i stigende grad, og oddsen bliver lavere og lavere hvert år. For eksempel kan vi citere det populære væddemål i hockey "i alt over 4,5". Dette resultat er ret almindeligt i NHL og sker ofte i KHL. Og hvis oddsene på 1,7 og derover for to år siden var berettigede, er risikoen for at miste væddemålet i dag uforligneligt højere. For nylig kan "Total 4,5B" ses med odds på 1,3-1,5, mens frekvensen af væddemålet ikke er ændret, kan alle kampe også ende utilfredsstillende.

I 2019 kan du sikkert placere væddemål uden frygt for at blive snydt. En anden ting er, at væddemålene i sig selv er blevet mindre rentable og mere risikable. Men det er ikke bookmakernes forsøg på at snyde, det er bare en forretning. Og i erhvervslivet er alt ret simpelt: "Enten accepterer du betingelserne og bruger tjenesterne, eller så gør du ikke." I betragtning af at antallet af nye brugere vokser, er der ingen grund til bookmakere at ændre betingelserne til fordel for spillerne. Og glem ikke den gyldne regel: "Kasinoet vinder altid."

Anbefalede: