Hvordan Bookmakere Snyder Kunder

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Bookmakere Snyder Kunder
Hvordan Bookmakere Snyder Kunder
Video: Hvordan Bookmakere Snyder Kunder
Video: Kundene dine lyver! Hva kan du gjøre med det? | Hannah Snyder | Lederens verktøykasse 2023, Februar
Anonim

På Internettet kan du ofte snuble over oplysninger om, at en eller anden bookmaker bedrager sine kunder. Men advokatkontorer har længe arbejdet inden for lovens rammer, og det er simpelthen urentabelt for dem at bedrage klienter, der frivilligt bærer deres penge. Men for ikke at løbe ind i svindlere, skal du være mere forsigtig.

Hvordan bookmakere snyder kunder
Hvordan bookmakere snyder kunder

Der er mange spekulationer og rygter om, at bookmakere snyder spillere. For eksempel hævder nogle brugere, at kontorer fryser deres konti eller nægter at betale de legitime gevinster. Måske fandt sådanne sager sted i 2000'erne, da bookmakervirksomheden bare mestrede internetområdet. I dag er de fleste kontorer legaliseret og udfører deres forretning med den største åbenhed og ærlighed.

Hvordan man genkender bedrag

Ikke desto mindre er verdensomspændende internet fuld af forskellige sider, der præsenterer sig som bookmakere, der lover store bonusser og forskellige behagelige tilføjelser til nye brugere. Der er mange svindlere blandt dem, der har besluttet at tjene penge på godtroende brugere.

Skynd dig ikke for at registrere dig og genopfyld ikke under nogen omstændigheder straks din konto. Inden du begynder at satse på et bestemt kontor, skal du læse anmeldelser på sociale netværk, se på vurderinger, vurdere pålideligheden af ​​selve webstedet og se på kontorets licensdokumenter, som skal være offentligt tilgængelige. Og først da, hvis intet om den valgte bookmaker generer dig, skal du begynde at spille.

Den vigtigste faktor, når du vælger en bookmaker, er dens lovlighed, herunder på Den Russiske Føderations område. Hvis han er officielt registreret, så er hans side altid tilgængelig og fungerer uden afbrydelse, information om bookmakeren er let at finde på netværket og drage nogle konklusioner for dig selv. Hvis du skal installere specielle programmer eller kigge efter et spejl for at få adgang til webstedet, er det bedre at opgive en sådan virksomhed og kigge efter en anden.

Juridiske bookmakere

Absolut alle juridiske kontorer er samlet i Interactive Betting Translation Accounting Center (ITRM). De præsenterede kontorer værdsætter deres omdømme og vil aldrig handle med bagateller og bedrage deres klienter. Selvfølgelig er der også et minus - i modsætning til uærlige og semi-juridiske kontorer betaler bookmakere fra MCCIS skat af deres kunders gevinster. Fradraget for udbetalinger er 13%, men er enig, dette er en lille pris for pålidelige og rettidige betalinger.

I juridiske kontorer er der en nødvendig brugeridentifikationsprocedure ved registrering. For at begynde at bruge tjenesterne fuldt ud skal du vise dit pas til virksomhedens medarbejdere. Dette kan gøres på ethvert kontor på kontoret, der ligger tættest på dig, eller ved hjælp af et videoopkald.

Hvad angår sortimentet af lovlige bookmakere, her er smagen og farven, som de siger. Alle betalinger foretages via CCIS, der er mange tilbagetrækningsmetoder, pengene kommer næsten øjeblikkeligt. Oddsene i linjen er næsten de samme. I det store og hele adskiller forskellige bookmakere sig fra hinanden ved velkomstbonuser, kampagner og forskellige loyalitetsbelønningssystemer. Alle de nødvendige oplysninger kan findes på bookmakernes hjemmesider.

Populær af emne.