Hvordan Man Bygger Ben Uden Træningsudstyr

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Ben Uden Træningsudstyr
Hvordan Man Bygger Ben Uden Træningsudstyr

Video: Hvordan Man Bygger Ben Uden Træningsudstyr

Video: Hvordan Man Bygger Ben Uden Træningsudstyr
Video: SÅDAN FÅR DU EN FLOT NUMSE / FIRE ben- og BOOTY compound TRÆNING med fokus på #bootygainz! 💪🏼🔥 2024, April
Anonim

Når en person bevæger sig, overtages hovedfunktionen af ben og fods muskler. Derfor er det så vigtigt at holde disse muskler i god form. Du kan udvikle ben uden specielle simulatorer ved hjælp af selvmodstandsøvelser. Sådanne øvelser giver dig mulighed for proportionalt at indlæse og udvikle benmusklerne.

Hvordan man bygger ben uden træningsudstyr
Hvordan man bygger ben uden træningsudstyr

Instruktioner

Trin 1

Når du står på en flad og fast overflade, skal du stramme dine lægemuskler så meget som muligt. Mens du opretholder muskelspænding, skal du stå på tæerne. I jævnt tempo skal du bringe dine hæle sammen og sprede dem på dine fødder. Denne øvelse kan ledsages af mild smerte i de nederste sener i foden.

Billede
Billede

Trin 2

Uden at bøje dit knæ skal du placere hælen på et fladt gulv. Opret spændinger i skinnebenet og løft foden lidt op. Foretag 10 drejninger med tæerne i forskellige retninger. For den bedste udvikling af benmusklerne, prøv ikke at løfte din hæl fra gulvet.

Billede
Billede

Trin 3

Sæt din fod på tåen. Træk benets tå så langt som muligt og stram underbenets biceps-muskel. Foretag 10 omdrejninger af hælen til venstre og højre. For hurtigt at opbygge fodens muskler kan denne øvelse udføres, mens du står på to ben og tager en lille byrde.

Billede
Billede

Trin 4

Udgangsposition - liggende på den ene side. Et ben skal sættes lidt fremad. Forsøg at løfte din fods tå og hold din fod i vandret position. Udfør bevægelser med den største amplitude.

Billede
Billede

Trin 5

I stående stilling skal du tage dit højre ben til siden. Det anbefales at forbinde hænderne i en lås og placere dem på brystniveau for at skabe balance. Squat på dit venstre ben. I den indledende fase kan du holde fast på enhver støtte med din hånd eller sænke dit højre ben lidt. Men for den hurtige udvikling af benmusklerne, bør det holdes fast i understøtningerne.

Billede
Billede

Trin 6

Placer dit højre ben på en stol bag dig. Squat på dit venstre ben. Forsøg ikke at vippe din torso til siderne og hold den strengt lodret. Du kan ikke sidde helt ned. Men samtidig med at den lodrette torso opretholdes, trænes rygmusklerne også.

Billede
Billede

Trin 7

Sid i en høj stol. Den rette vinkel på benet bøjet ved knæet betragtes som den ideelle siddehøjde til denne øvelse. Sæt dine hænder omkring dit venstre ben, og prøv at presse det mod dig. Ret dit ben mod håndmodstand.

Billede
Billede

Trin 8

Sæt dig ned, læg dine hænder på dit bælte. Start med at gå uden at rejse sig fra gulvet. Denne øvelse er det mest effektive middel til at forebygge ledsygdomme og udvikler lægmusklerne godt.

Anbefalede: