Hvordan Man Laver Træningsudstyr

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Træningsudstyr
Hvordan Man Laver Træningsudstyr

Video: Hvordan Man Laver Træningsudstyr

Video: Hvordan Man Laver Træningsudstyr
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2023, December
Anonim

Omgivet af forgæves anliggender finder vi sjældent tid til os selv. Madlavning, fodring af babyer, rengøring … Træning i gymnastiksalen virker som en uoverkommelig luksus både hvad angår tid og penge. Og ikke alle vil tillade sig at købe sportssimulatorer til hjemmet. Der er en vej ud, du skal bare se nærmere på, hvad der omgiver os derhjemme.

Simulatoren kan fremstilles af improviserede midler
Simulatoren kan fremstilles af improviserede midler

Instruktioner

Trin 1

Det vigtigste sportsudstyr inden for fitness er håndvægte. Lad os prøve at finde en erstatning for dem. Oftest bruges plastflasker fyldt med vand til dette formål. Men sådanne skaller har 2 ulemper - de er ubelejlige at holde, og vandet i flasken skifter konstant tyngdepunktet, hvilket gør det vanskeligt at holde den ønskede rytme. Vejen ud er at tage små flasker og hælde sand, salt eller ris i dem. Salt er meget tungere end vand, hvilket betyder at en håndvægt med samme vægt kan gøres mindre.

Trin 2

En gymnastikrulle, der hjælper med at pumpe pressens muskler og tilbage i gymnastiksalen, kan udskiftes med en kagerulle. For at den kan dreje frit, skal dens kegler indsættes i plast- eller metalrør med større diameter. Det er simpelt at arbejde med en sådan simulator: sid på dine knæ på gulvet, læg en kagerulle foran dig og træk dine mavemuskler, rul den fremad og vend derefter tilbage til sin oprindelige position.

Trin 3

En ægte gymnastikbøjle er ret tung. Jo større bøjlens vægt er, desto stærkere er dens massageeffekt, jo mere trænes mavemusklerne. Køb en almindelig bøjle, skær den op og læg det samme sand, ris eller salt indeni. Tilslut derefter enderne, og pakk forsigtigt med tape. Når du begynder at vride, skal du ikke blive overrasket over udseendet af blå mærker. Dette er normalt. Over tid vil huden på maven tone op, blodkarrene styrkes, og blå mærker vises ikke længere.

Trin 4

Juster en sofa eller sofa under bænken. Stå med ryggen mod hende, læne dig på dine hænder, bringe albuerne tilbage. Sænk langsomt og hæv dig, bøj dine arme. Dette er den såkaldte reverse push-up, som arbejder musklerne i armene meget effektivt. Hvis du udskifter en afføring under dine fødder, øges effektiviteten af øvelsen betydeligt.

Anbefalede: