Sådan Starter Du øvelser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du øvelser
Sådan Starter Du øvelser

Video: Sådan Starter Du øvelser

Video: Sådan Starter Du øvelser
Video: Sådan starter du jeres hundetræning - øvelse 1 - sid ved siden af mig 2024, Kan
Anonim

Der er få mennesker, der vil diskutere fordelene ved opladning. Der findes dog konstant nye undskyldninger, og løftet om at starte et nyt liv på mandag forbliver ofte ikke opfyldt.

Sådan starter du øvelser
Sådan starter du øvelser

Instruktioner

Trin 1

Sæt et specifikt mål for dig selv. For eksempel kan du love dig selv, at du vil træne hver anden dag i to uger. Motivér dig selv - bestem belønningen for at nå målet, ros dig selv for hvert positive resultat.

Trin 2

Fjern alle undskyldninger. Hvis du er i dårligt humør eller sløv, skal du starte din træning alligevel. Motion forbedrer blodgennemstrømningen, hvilket gør det muligt for dine muskler og ledbånd at modtage øgede mængder næringsstoffer. Så snart du begynder at bevæge dig, vil styrke og styrke vende tilbage til dig.

Trin 3

Afsæt tid til at træne i din daglige rutine. Indrøm det for dig selv, at det er meget muligt at finde 10-15 minutter til at træne. Og at tænke på mangel på tid skjuler normalt dovenskab og passivitet.

Trin 4

Prøv at have det sjovt med opladning. Nyd processen, find øvelser, der bringer glæde og tilfredshed. Øv dig på at lytte til din yndlingsmusik. På dette tidspunkt skal du prøve at distrahere dig selv fra livets problemer, tænke på din krop og de fordele, du medfører for kroppen ved at udføre denne eller den øvelse.

Trin 5

Opret en træningsrutine. Lad øvelserne være enkle i starten. Begynd at træne med en opvarmning på to minutter, der varmer musklerne op og forbereder kroppen til de største belastninger. Inkluder øvelser til musklerne i brystet, ryg, hofter og mave i øvelsen. Afslut med strækøvelser.

Trin 6

Start med en let belastning. Forøg gradvis træningsbesværet og træningens varighed. Ved at vænne dig til ændringerne i etaper, opnår du imponerende resultater om få måneder. Og træning i sig selv vil til sidst udvikle sig til en sund vane og blive en vigtig del af din dag.

Trin 7

Giv ikke op. Hvis du holder op med at træne, skal du altid starte forfra. Der opstår vanskeligheder for alle, så prøv ikke at gentage fejl. Bare rolig, hvis du har haft et hul i din afgift. Træk dig sammen og prøv igen.

Anbefalede: