Sådan Lærer Du Go-go

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Go-go
Sådan Lærer Du Go-go

Video: Sådan Lærer Du Go-go

Video: Sådan Lærer Du Go-go
Video: ЕСЛИ У ТЕБЯ ЕСТЬ ТАКАЯ МОНЕТА ТЫ БОГАТ БАРАХОЛКА ОДЕССА 2024, Kan
Anonim

Go-go er en hurtig og dynamisk dans udført til klubmusik i hæle. Dans go-go er ikke svært, og den korrekte teknik giver dig mulighed for at bevæge dig smukt til enhver musik.

Sådan lærer du go-go
Sådan lærer du go-go

Nødvendig

  • - sko med hæle
  • - lydsystem
  • - stramt træningstøj
  • - spejl.

Instruktioner

Trin 1

Vælg den rigtige musik. Go-go danses til hurtige, rytmiske klubstile - house eller trance, undertiden til dynamisk popmusik. De valgte spor skal have en klar rytme, effekter af langsommere og hurtigere melodi.

Trin 2

Go-go er en konstant bevægelse. Du kan ikke stå stille under dansen. Begynd at danse med de sædvanlige spark og skridt fremad og til siderne - gør det i takt med musikken og tilføj et let sving i kroppen.

Trin 3

Forbind dine hofter. Brug dem til at beskrive amplitude-otte, små cirkler eller foretage dynamiske sidestrejker. Kombiner dine hoftebevægelser med dine trin.

Trin 4

Når du har mestret de foregående trin, er det tid til at udføre noget håndarbejde. I hurtige øjeblikke bevæger de sig skarpt og rytmisk, under langsomme, de beskriver glatte bølger. Forsøg ikke at sænke armene for lave - brede bevægelser i det øverste plan ser smukke ud i go-go-dansen. Glem ikke trinene.

Trin 5

I langsomme øjeblikke med musik kan du tage smukke udgør, lave bølger med din krop eller hofter, svinge dine arme og hår. Husk at bevæge dig under den langsomme del, men vær mere fleksibel. Brug denne tid til at få vejret.

Trin 6

Kom med omkring fem grundlæggende bevægelser og kombiner dem i forskellige kombinationer. Go-go handler om improvisation, så tilføj noget nyt til elementerne hver gang. Eksempler på grundlæggende bevægelser:

- trin med hofteslag

- bølger med en krop med arme, der glider rundt om kroppen

- skift fra fod til fod med sænkning og hævning af kroppen

- brystet rammer fremad med huk og løfter kroppen

- ottende med hofter med huk og overgang til en bølge af kroppen.

Trin 7

En standard go-go-tur tager cirka 15 minutter. Start derfor ikke dansen med dynamiske, hurtige bevægelser. Varm først op, lav nogle enkle elementer. Giv dit bedste på 3-5 minutter efter forestillingens start. Efter et par minutter er der normalt et langsomt afsnit af sporet, hvor du kan hvile. Derefter afspilles hurtig musik igen.

Trin 8

Se ansigtsudtryk i dansen. Go-go skal tænde for publikum, du skal smile, lege med dine øjne, formidle stemningen i musikken. At synge sporets ord er dog ikke det værd - det ser grimt ud.

Anbefalede: