Start Boksning I Dag

Start Boksning I Dag
Start Boksning I Dag

Video: Start Boksning I Dag

Video: Start Boksning I Dag
Video: ЯНГИ ЖАНГ! БОКСЧИМИЗ ИСРОИЛ МАДРИМОВ ЖАНГИ ТОШКЕНТДА! ЧЕМПИОНЛИККА ДАВОГАРЛИК ЖАНГИ!!! 2024, Marts
Anonim

Hvis der er et ønske om at deltage i bokstimer, er dette allerede godt, og vi kan sige, at den første fase er bestået som forberedelse til den første træning. Nu kan du gå videre til anden fase, nemlig at besøge gymnastiksalen for at købe et abonnement og tale med træneren.

Start boksning i dag
Start boksning i dag

Prøv at finde den mest bekvemme besøgsplan for ikke at gå glip af en eneste træning. Træneren skal helt sikkert sætte sig ind i, hvad der er nødvendigt for boksning, men lad os prøve at overveje alt på egen hånd. Så hvis du bare er en nybegynder, vil derfor ingen træner i landet og verden nogensinde sætte sådan en "bokser" på skaller og sparring. Derfor har du kun brug for reb reb og sportstøj. Husk, at det skal være så behageligt som muligt, åndbart og ikke varmt, ellers vil det være ubehageligt at træne.

image
image

Så efter et par uger skal du købe bandager, handsker, mundbeskyttelse og hjelm. Det er værd at bemærke, at dette er ret dyrt, men ikke desto mindre vil ikke en eneste coach uden disse elementer sætte i sparring. Det er endda værd at se film om boksning, hvor ingen atlet går ind i ringen uden disse elementer, hverken i træning eller i mesterskabet. Nu kan du gå videre til udstyrsfasen inden konkurrencen. For at gøre dette er det bydende nødvendigt at købe røde og blå sportsskjorter, bokseshorts, en bandage eller med andre ord en "skal". På samme tid har du bandager, handsker og mundskærm. Du har også brug for specielle sko, de kaldes boksere. Sådanne sko glider ikke og holder foden fast nok, hvilket giver dig tillid til at bevæge dig rundt om ringen.

Sørg for at overveje alle faser, evaluere dine egne muligheder for hvert element, og først derefter kan du gå videre til implementering af dine planer for boksning. Det vigtigste er ikke at springe over træning og at opfylde enhver træners krav så flittigt som muligt. Husk også, at jo højere kvalitetsattributter en bokser køber, jo længere holder de ham.

Anbefalede: