Sådan Fjernes Maven Med "Vacuum" -øvelsen

Sådan Fjernes Maven Med "Vacuum" -øvelsen
Sådan Fjernes Maven Med "Vacuum" -øvelsen

Video: Sådan Fjernes Maven Med "Vacuum" -øvelsen

Video: Sådan Fjernes Maven Med
Video: Sette på stomipose 2024, Kan
Anonim

Øvelse "Vakuum" er meget effektiv til at reducere taljen og skabe en flad mave. På meget kort tid kan du med sin hjælp reducere lydstyrken på din talje og gøre dine mavemuskler tæt på ideelle. Din figur får form gennem regelmæssig motion. Det er meget vigtigt ikke at gå glip af dem. Vakuumøvelsen er meget let, så den passer til alle, både mænd og kvinder.

Sådan fjernes mave med træning
Sådan fjernes mave med træning

Øvelse "Vakuum" er en tilbagetrækning af maven og en forsinkelse på 20-30 sekunder i denne tilstand. Motion har mange positive virkninger. Styrker rectus abdominis muskler og dybt liggende rygmuskler, træner suspensionen af de indre organer, forynger og masserer de indre organer. Men for os er det vigtigste, at Vakkum gør din talje tyndere, fjerner en grim hængende mave. Hvilket er meget gavnligt fra et æstetisk synspunkt. Hvis du tidligere kun arbejdede med at udvikle muskler i taljeområdet (pumpet presse osv.), Er det nu tid til at udføre den øvelse, der gør taljen selv smal.

Der er flere muligheder for at udføre denne øvelse:

  1. Du kan komme på alle fire og trække vejret ind i din mave så meget som muligt i 20-30 sekunder.
  2. En anden mulighed: Fisherman Pose. Sæt dine fødder i skulderbredde fra hinanden, og bøj let ved knæene. Læg dine hænder på dine hofter lige over knæene med fingrene indad. Slap af din ryg og overfør vægten til dine håndflader. Derefter foretager vi maksimal udånding og trækker i maven.

Den nemmeste måde at starte mestring af denne øvelse er på alle fire. Så kan du glemme, hvordan du gør det, mens du sidder. Nå, så stå op. Efter et stykke tid vil du bemærke, at det bliver meget lettere for dig ubevidst at kontrollere din mave og endda lide det.

Når du mestrer teknikken, kan du udføre denne øvelse hvor som helst og så ofte du vil. I en trafikprop, på offentlig transport, på arbejde, ved et busstoppested. Bare øv og brug din tid.

Anbefalede: