Sådan Fjernes Maven Efter Et Kejsersnit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Maven Efter Et Kejsersnit
Sådan Fjernes Maven Efter Et Kejsersnit

Video: Sådan Fjernes Maven Efter Et Kejsersnit

Video: Sådan får du et pænt ar efter kejsersnit [Lydfil] 2022, November
Anonim

At have en baby vil for evigt ændre dit liv såvel som din krop. Cirka en fjerdedel af alle kvinder føder ved kejsersnit, og de skal arbejde særligt hårdt for at fjerne maven efter fødslen. Og selvom det er svært at gøre dette, er der stadig måder.

Inden du føder, skal du kontakte din gynækolog for at finde ud af, hvor sandsynligt det er, at du får en kejsersnit
Inden du føder, skal du kontakte din gynækolog for at finde ud af, hvor sandsynligt det er, at du får en kejsersnit

Er det nødvendigt

  • - lægens konsultation
  • - ernæringsprogram
  • - Regelmæssig motion

Instruktioner

Trin 1

Så snart fødslen er slut, og du begynder at tænke på, hvordan du fjerner maven efter et kejsersnit, skal du starte med at konsultere din læge. Normalt anbefaler sundhedspersonale at vente mindst 6 uger efter operationen, inden du begynder at træne. Dit muskelvæv tager tid at komme sig.

Trin 2

For at slippe af med maven efter en kejsersnit skal du slippe af med junkfood i din kost og i hele huset. Hvis du er en ammende mor, skal du ikke begrænse dig selv i kalorier, men fokusere på sunde og nærende fødevarer som frugt, grøntsager, magert kød, yoghurt osv. Drik vand - det hjælper med at regenerere kroppen og fjerne toksiner.

Trin 3

Så snart du får tilladelse fra lægen til at indlæse, skal du overveje et sæt øvelser. Sørg for at gøre det regelmæssigt mindst 3 gange om ugen i en halv time. Fokus på cardio og fedtforbrænding. For eksempel gå op ad bakke, springe reb, løbe, cykle. Denne øvelse reducerer din samlede kropsfedtmasse.

Trin 4

Efter fire til seks måneder skal du arbejde på maven mere præcist. Vælg flere øvelser til alle grupper af mavemuskler og kombiner komplekset med cardio træning.

Trin 5

Fortsæt med at amme så længe som muligt. Det hjælper med at slippe af med maven og ekstra kalorier.

Populær af emne.