Sådan Behandles Din Baby Efter Fødslen

Sådan Behandles Din Baby Efter Fødslen
Sådan Behandles Din Baby Efter Fødslen

Video: Sådan Behandles Din Baby Efter Fødslen

Video: Sådan Behandles Din Baby Efter Fødslen
Video: Bedre søvn og mindre uro til din baby/barn 2024, Kan
Anonim

Hvordan kan moderne forældre opbygge deres forhold til deres barn? Hvad synes yoga om dette?

Kak otnosit'sja k rebenku posle ego rozhdenija
Kak otnosit'sja k rebenku posle ego rozhdenija

Efter at babyen er født, omgiver mor og far ham med konstant pleje. I de første måneder af et barns liv er moderen særlig vigtig. Mor vil fodre og kærtegne og varme.

Far er usynligt til stede i barnets liv, han er meget vigtig for barnet, men barnet forstår det endnu ikke. Vi giver barnet alt, hvad han har brug for i begyndelsen af livet.

Derefter, når barnet vokser op, ændres hans syn på verden. Verden bliver bredere! Allerede far og andre mennesker vises i barnets synsfelt.

I det øjeblik babyen er i stand til at indse og forstå noget, begynder uddannelse. Forholdet mellem barnet og forældrene er under opbygning. Men hvordan kan man arrangere dem på den bedste måde?

Yoga giver svaret på dette spørgsmål. Hovedanbefalingen er, at vi begynder at behandle barnet som en lærer eller lærer.

Det kan godt være, at vores barns sjæl kom til denne verden for at dele sin viden! Dette gælder især for de forældre, der bruger yoga i deres liv.

Under alle omstændigheder er denne holdning en win-win-position! Takket være hende får barnet frihed i selvudfoldelse, frihed til at vælge vektoren for sin udvikling i sit eget liv.

Mor og fars opgave er først at beskytte ham mod, hvad der kan udgøre en fare for barnets liv og sundhed. Ikke mere! Når alt kommer til alt husker vi, at det vigtigste i yoga er en harmonisk tilgang til alt i vores liv.

Barnet vil under alle omstændigheder modtage en vis grad af "manglende frihed". Yoga mener, at det faktum, at sjælen er inkarneret i denne verden hos dit barns person, antyder at du allerede har visse kræfter.

Barnets sjæl har delegeret dig retten til at tage sig af sig selv indtil det øjeblik, hvor han selv ikke kan gøre det. Rimelige begrænsninger vil gavne barnet selv.

Forældrenes opgave er at lære at behandle barnets handlinger som lektioner for sig selv. Hele universet giver os visse lektioner gennem andre mennesker. Og i tilfælde af dit eget barn er dette især tilfældet. Fortolk derfor ethvert narrestreger af dit afkom på en sådan måde, som om det Absolutte selv blev født for dig.

Der er en interessant analogi i religion. Ortodokse jøder, der bor i Israel, venter stadig på missionen! Tilhængerne af kristendommen, der opstod senere, som Bibelen siger, ventede. Og de, der holder sig til den jødiske tro, venter stadig!

Hvordan manifesterer dette sig i deres liv? Dette manifesteres i forældrenes holdning til den dreng, der blev født for dem. Forestil dig at et barn blev født, og han blev oprindeligt behandlet som menneskehedens frelser! Barnet får øget opmærksomhed. De studerer med ham, holder musikundervisning, tegner. Og hvad hvis det er ham?!

Yoga er ikke en religion! Yoga er et system med selvkendskab. Men en lignende situation kan spores i generisk yoga. Og holdningen til barnet er som om det var en lærer eller en lærer.

Men det er det virkelig! Uanset hvilken sjæl der er født, vil den stadig lære dig meget. Og endnu mere, hvis denne sjæl er højt udviklet! Derfor har du intet at tabe.

Vi har ovenfor givet et eksempel med religiøse træk ved holdningen til et barn i bestemte retninger. Et eksempel som en analogi. Men der er en betydelig forskel.

I religion fortjener kun en dreng høj respekt. Det er ikke sådan i yoga! Sjælen har intet køn, derfor kan både en dreng og en pige lige så godt gavne vores liv! Og på nogle yogaskoler er der tværtimod vægt på piger! Det antages, at lærerne skulle komme!

Det vil være dejligt, hvis det lykkes dig at opbygge relationer på lige fod! Dette er relevant for dit barns alder, når en bestemt kerne af bevidsthed begynder at dannes. Vi bygger forhold til barnet klart, naturligt og selvfølgelig sundt!

Vi forsøger at forklare barnet, hvad der er dårligt og hvad der er godt, og ikke kun bruge forbud! Vi rejser en bevidst personlighed! Og jo hurtigere vi forstår dette, jo bedre bliver det for alle familiemedlemmer.

Vores opgave er at få venner med vores baby! Så vil han stole på dig, fortælle hvad der gør ham glad og bekymret. Og han vil tage sine beslutninger klogt. Alt dette er ikke let, men muligt. Og meget vigtigt!

Anbefalede: