Hvorfor CSKA Heste?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor CSKA Heste?
Hvorfor CSKA Heste?

Video: Hvorfor CSKA Heste?

Video: Hvorfor CSKA Heste?
Video: Russia🇷🇺Аfter the match CSKA Moscow against Zenit the police detain more than ~500!!! CSKA fans 2023, Marts
Anonim

Kælenavne har dukket op i sport i lang tid. Mange fans og fodboldfans over hele Rusland er interesserede i spørgsmålet: hvorfor hedder Moskva CSKA-holdet heste, og deres fans kaldes heste?

Hvorfor CSKA heste?
Hvorfor CSKA heste?

CSKA Moskva betragter 1911 som tidspunktet for dets dannelse, da holdet holdt sin første kamp den 27. august. Sandt nok bar klubben et helt andet navn, Society of Ski Lovers. Om sommeren havde skiløbere intet at gøre, og de kom ind i fodbold.

I årenes løb ændrede CSKA navn flere gange, indtil den endelige moderne version kom ud i 1960. I dag er det en af de ældste fodboldklubber.

I løbet af dets århundredes udvikling har meget ændret sig i holdet, men kun kaldenavnet forblev altid - heste.

Hvordan fodboldklubber får kaldenavne

Som regel er loyale fans de første til at navngive deres yndlingshold på en speciel måde. De forbinder dette med forskellige historiske fakta eller begivenheder, der skete med deres yndlingsklub. Derefter bliver disse kælenavne hentet af fodboldspillere, der aldrig krænker sådanne navne.

Men der er separate kategorier af kaldenavne, som fans finder på for at ydmyge modstanderne af deres yndlingshold. Under kampe råber fans forskellige stødende chants indeholdende disse navne. Problemet med forholdet mellem CSKA og Spartak fans er særligt akut. Spartacus kaldes kød, og hærmænd kaldes heste.

Hvor fik CSKA kaldenavnet heste?

Der er mange forskellige versioner af udseendet på dette kaldenavn. Men den følgende version ser mest plausibel ud.

I 1974 flyttede CSKA-holdet til et nyt stadion på Peschanaya Street i Moskva. Før det var de berømte Moskva-stalde og hippodromen placeret på dens område. I løbet af sin lange historie er dette sted blevet forbundet med heste blandt de oprindelige folk. Derfor, da holdet holdt sit første officielle møde på det nye stadion, blev kaldenavnet heste knyttet til det, og selve stadionet blev kaldt stalden.

Andre versioner ifølge hvilke CSKA heste

Der er selvfølgelig også ældre versioner af udseendet på dette kaldenavn. Ifølge en af dem var det samfund, som holdet tilhørte, engageret i at uddanne ikke kun fodboldspillere, men også opdrætte heste.

Yngre klubklubber vil sige, at det var de, der kom op med kaldenavnet for CSKA-spillerne, og til en vis grad ville de have ret. I de tidlige 90'ere af det 20. århundrede var spillet af hærholdet ikke varieret. Fodboldspillerne tog til banen og begyndte at pløje i ordets rette forstand. De gav sig op til spillet indtil sidste øjeblik og kæmpede på alle dele af banen. Derfor begyndte de at blive sammenlignet med arbejdsheste. Og så dukkede en historisk version op, som hjalp med at styrke dette kaldenavn.

Og endelig den ældste version af, hvorfor CSKA kaldes heste. Efter dannelsen begyndte klubben at afholde kampe og træne på stedet for det tidligere sted for Cuirassier-regimentets stalde.

Maskot CSKA

Nu kan alle kampene i Moskva-holdet ikke forestilles uden deres maskot - hesten. Da det blev oprettet, understøttede klubbens ledelse adskillige anmodninger fra hærfans. På samme tid er fansen ikke fornærmet over, at de også kaldes heste. Over tid er der opstået en anden tradition, ifølge hvilken alle fans inden starten af hjemmekampene skyder oppustelige heste op i himlen.

Der er endnu ikke noget billede af dette dyr på CSKA-emblemet, men sandsynligvis vil det over tid vises.

Nu er spillerne og fansne af CSKA vant til dette kaldenavn og er ikke længere fornærmet af det. Men først betragtede mange spillere ham som meget stødende og udtrykte endda deres utilfredshed. Men for fremkomsten af dette kaldenavn skal fans være taknemmelige. Dette gav en ny runde i udviklingen af klubben.

Da holdet i slutningen af 80'erne var i skyggen af Moskva Spartak-holdet, forårsagede dets spil konstant latterliggørelse. Der er meget få tekniske spillere, der ikke kunne tro på sig selv. Og så begyndte fansen at kalde deres favoritter heste igen. Dette gav dem tillid, og holdets resultater steg straks. Og nu er CSKA blevet en af de mest populære klubber i Rusland og hævder konstant mesterskabet. Sidste sæson flyttede hærholdet imidlertid til et nyt moderne stadion, men kaldenavnet heste forbliver nu for evigt hos klubben.

Populær af emne.