Sådan Vælger Du En Basketball

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Basketball
Sådan Vælger Du En Basketball
Video: Sådan Vælger Du En Basketball
Video: Sådan spiller man basket 2023, Februar
Anonim

Basketball er en af ​​de vigtigste ting i en spillers tøj. Derfor skal dets valg tilgås med maksimal opmærksomhed. En gang i butikken finder du et stort udvalg af bolde, et sådant sortiment vil forvirre enhver person. Og salgsassistenten på dette tidspunkt vil forsøge at tilbyde dig de dyreste produkter, men langt fra den bedste kvalitet. For at vælge den rigtige basketball skal du kende følgende parametre.

Sådan vælger du en basketball
Sådan vælger du en basketball

Instruktioner

Trin 1

Først skal du beslutte, hvor du vil træne og spille basketball. Hvis du planlægger kun at bruge kuglen i lukkede rum med en kvalitetsbelægning, er et produkt mærket "Kun indendørs brug" eller "højeste læder" (læder af høj kvalitet) egnet til dig. Disse kugler er belagt med ægte læder eller et specielt materiale. De er meget mere bekvemme og sjovere at spille, de er meget bedre kvalitet, men på samme tid og meget dyrere.

Trin 2

Hvis du vil have produktet til at tjene dig så længe som muligt, skal du under ingen omstændigheder spille det på gaden. Under sådanne forhold er kugler med påskriften "Indendørs / udendørs" (til indendørs og udendørs) egnede.

Trin 3

Kugler lavet af kompositmaterialer bruges bedst på glatte overflader (f.eks. Træbaner, gummioverflader) for at øge deres holdbarhed. Gummikugler er velegnede til at spille på asfalt.

Trin 4

Når du køber en kugle, skal du kontrollere, hvor godt den pumpes op. Hvis det tømmes, er der stor sandsynlighed for, at det tømmes konstant bagefter. Bed det bedre om en anden model, og pump derefter bolden korrekt op. En vel oppustet kugle kastet fra en højde på 180 centimeter skal hoppe omkring 120-130 centimeter. Du kan også kontrollere produktet ved at frigøre det fra hovedniveau: det skal hoppe til dit bælte. Glem ikke at kontrollere brystvorten.

Trin 5

Flyt bolden, kontroller at den hopper i lodret retning. Hvis han konstant tages i forskellige retninger, betyder det, at produktet er skævt og ikke er værd at købe. Tøv ikke: Hvis der er et sådant behov, skal du kontrollere 10 bolde, det er din ret, fordi du betaler penge.

Trin 6

Efter købet skal du stadig nogle gange pumpe bolden op. Hvis du er nybegynder, skal du på ingen måde gøre det med en nål. En simpel bilpumpe anbefales. Den påkrævede vedhæftning er normalt inkluderet som standard.

Populær af emne.