Sådan Træner Du På Health Disk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du På Health Disk
Sådan Træner Du På Health Disk

Video: Sådan Træner Du På Health Disk

Video: Sådan Træner Du På Health Disk
Video: Herniated Disc Exercises & Stretches - Ask Doctor Jo 2023, November
Anonim

Health Disc er en kompakt træner, der kan bruges til at træne derhjemme, på kontoret, i haven, i parken og endda på en rejse. Øvelser hjælper med at styrke musklerne i taljen, hofterne, maven, hjælper i kampen mod overvægt. Folk i enhver størrelse og alder kan arbejde på sundhedsdisken. Du skal bare følge visse regler.

Sådan træner du på Health Disk
Sådan træner du på Health Disk

Sådan træner du korrekt på sundhedsskiven

Det ser ud til, at en simpel træningsmaskine er en sundhedsdisk, som er meget nem at bruge, du skal bare stå på den og dreje. Men denne tilgang er grundlæggende forkert. Der er visse regler, og kun hvis de overholdes, kan du opnå positive resultater fra træning og undgå skader og andre negative konsekvenser.

Først skal disken placeres på en plan, skridsikker overflade. Derefter springer den ikke selv med intensive bevægelser og skaber ikke farlige situationer, hvor det er let at falde og komme til skade.

For det andet, når du træner på sundhedsskiven, bør for skarpe bevægelser i hovedet ikke tillades for at undgå svimmelhed. Dette gælder især for ældre, hvor de fleste vestibulære apparater gennemgår visse aldersrelaterede ændringer og ikke længere kan fungere som før.

For det tredje er det rimeligt at placere genstande i nærheden, inden du bruger disken til det tilsigtede formål, som du om nødvendigt kan læne dig på (eller placere disken tæt på dem). Dette kan være en stol, et bord osv.

For det fjerde skal du bestemme belastningen korrekt for dig selv. Fitness undervisere anbefaler, at børn under 12 år ikke foretager mere end 4-5 omdrejninger (rotationer) i en tilgang, teenagere under 15 år - højst 6-7, unge og piger under 18 år - 8-9 revolutioner og voksne - fra 10 op til 14 omdrejninger. Dette er dog intet andet end anbefalinger, hver person, der beslutter at øve på disken, skal bestemme belastningen alene under hensyntagen til deres helbredstilstand, tilstedeværelsen af sygdomme og moral.

Det er nyttigt at drikke et glas rent vand inden du træner på sundhedsskiven. Derefter er der ud over fordelene ved fysisk aktivitet en fremragende rensning af de indre organer og den efterfølgende effektive fjernelse af toksiner fra kroppen.

Et sæt øvelser på sundhedsskiven

Øvelse 1. Formålet er at styrke underarme og muskler i musklerne. Stå på sundhedsskiven med begge fødder. Spred dine arme bøjet ved albuerne til siderne, så albuerne er i skulderhøjde. Foretag sving med dine hofter til højre / venstre, og hold armene i startposition.

Øvelse 2. Formålet med at styrke musklerne i lår og mavemuskler. Placer disken på en stol, og sæt dig på den. Spred dine arme bøjet ved albuerne til siderne, så albuerne er på skulderhøjde. Flyt dine hofter til højre / venstre, og hold dine hænder i startpositionen.

Øvelse 3. Formålet er at styrke musklerne i brystet og torso. Tag sundhedsskiven i dine hænder og træk dem fremad til brystniveau, let bøjet i albuerne. Tryk godt på begge sider af disken på samme tid, og drej den derefter med dine hænder i modsatte retninger.

Øvelse 4. Formålet er at styrke musklerne i ben og torso. Du skal bruge 2 sundhedsdiske til at færdiggøre det. Placer den ene fod på den ene disk og den anden på den anden. Foretag rotationsbevægelser med dine fødder, først med fødderne indad (som om de viser en klumpfod) og derefter udad.

Øvelse 5. Formålet er at styrke musklerne i brystet, arme og torso. Placer 2 skiver side om side. Kom i en tilbøjelig position, som om du var ved at lave push-ups. Placer dine håndflader på disken, tryk din krop mod gulvet. Ret dine arme ud, mens du samtidig drejer børsterne udad (fingrene ser i forskellige retninger), og tryk igen ned på gulvet, samtidig med at du drejer med børsterne indad (fingrene ser på hinanden).

Øvelse 6. Formålet er at styrke benmusklerne og pressen. Stå på begge skiver med knæene let bøjede. Foretag rotationsbevægelser, så de nedre og øvre dele af kroppen skynder sig i modsatte retninger.

Dette kompleks udtømmer selvfølgelig ikke alle sundhedsdiskens muligheder. Øvelser kan diversificeres efter eget skøn, forbedre dem uendeligt og komplicere dem. I de første dage bør du ikke give alt hvad du kan i træning, og endda ud over det, bringe dig selv til udmattelse. Udmattende aktiviteter betyder ikke at få den maksimale fordel.

De første træningsprogrammer bør ikke overstige 5-6 minutter om dagen, især hvis du ikke har gjort fysisk træning før og ikke har givet kroppen en mulig belastning. Forøg gradvist din træningstid til 30 minutter om dagen.

Husk, uanset hvor meget du træner, kun hvis du regelmæssigt og kvalitativt udfører øvelserne, kan du opnå positive (forventede) resultater - normalisere vægten, stramme svækkede muskler, forbedre kroppens skulptur osv. Blot 30 minutter med sund sundhedstræning hjælper dig med at forbrænde 250-300 kalorier og træne de vigtigste muskelgrupper.

Anbefalede: